Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniakyytt

robić

Polecane posty

Gość gość
Mnie by zabolala taka propozycja i dala troche do myslenia... Absolutnie sie nie zgadzaj jesli czujesz, ze by Ci to nie pasowalo bo potem tylko bedziesz miala traumę po tym jak bedziesz widziala jak on z inną.... A poza tym zawsze istnieje ryzyko, ze mu się z nią spodoba i bedzie umawial sie np. za Twoimi plecami

Gość gość
Może warto byłoby spróbować. Jak jesteś pewna że zostanie z tobą to dlaczego nie? Tu zapewne chodzi o seks a nie o partnerstwo.

Gość gość
My uprawiamy seks z drugą parą i to jest bardzo sprawiedliwe.

Gość gość
Jesli facet proponuje, to zawsze mam wrażenie, ze przede wszystkim chce po prostu seksu z inna, a majac zgode dziewczyny, to przeciez nie uzna sie tego za zdradę. Sama nie doświadczyłam, ale uważam, ze takie przygody to tylko będąc wolnym człowiekiem, bo takie akcje to prosta droga do rozstania.

Gość gość
To zastanów sie czy to jest facet do zycia. Co to znaczy, ze on chce i on szuka? :O Nikt nie ma prawa robic tego, czego ty nie chcesz!! Wiesz, przyszła mi teraz na myśl historia tej dziewczyny z Gdańska, pobitej przez faceta psychola-trenera. Jak mowila, ze on był w seksie agresywny i ona "myślała, ze tak ma byc":O toz to wola o pomstę do nieba - moim zdaniem kompromitująca wypowiedz:O

Bardzo się zastanawiam nad związkiem... z nim.. Bo jak on mi na mieście czy na stronach pokazuje kobiety a może ta? To źle się czuję... bardzo mi przykro mówię mu nie chce a on ale ja chce , czemu ja nie chce glupio sie pyta? Nie moge tego słuchać już.. jak każda kobieta w związku chciałbym się czuć wyjątkową..:(