Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarGroup

Kurs Menedżer Gastronomii

Polecane posty

Gość KarGroup

Kursant może podnieść swoje umiejętności kursem doszkalającym. Dokumenty pomagają w podjęciu pracy i założeniu własnej działalności. Kursy może być refundowany przez lokalny Urząd Pracy. Po ukończeniu kursu i zdaniu egzaminu kursant otrzymuje dokumenty potwierdzające odbycie szkolenia. Do kogo adresowany jest ten kurs? Celem szkolenia jest podniesienie kompetencji w zakresie profesjonalnego i efektywnego zarządzania w gastronomii. Kurs pomoże w zaplanowaniu właściwej kampanii reklamowej oraz pomoże w założeniu własnego punktu z gastronomią. Kurs przygotowuje do pracy: 1. osób starających się o dofinansowanie dla firmy z Urzędu Pracy. 2. pracowników chcących uzyskać potwierdzenie posiadanych umiejętności. 3. pracowników instytucji, szkół, przedsiębiorstw prywatnych. 4. pracowników instytucji i nauczycieli chcących podnieś swoje umiejętności. 5. osób pracujących za granicami Polski chcących ukończyć kurs. Zapraszamy na szkolenie instruktorskie piłki nożnej: http://szkolenia-kargroup.eu/kurs-menedzer-gastronomii/

Gość gość
Ja tam prowadzę swój lokal sam, bez żadnego kursu i idzie. Najważniejsze to mieć zgraną załogę i dobry sprzęt na start. ja polecam już od początku w dobre zmywarki zainwestować, bo potem dużo czasu się traci na zmywaniu ręcznym a i tak są zacieki, a to jednak źle o lokalu świadczy. Ja teraz mam od Winterhalter urządzenia i na prawdę na tip top wszystko domyte

Gość Mariamarianna3322
A może ktoś z was akurat szuka kursu https://leadership-center.pl/kurs-12-pytan/ Korzyści płynące ze szkoleń dla firmy nie ograniczają się tylko do wzbogacenia wiedzy i umiejętności pracowników. Szkolenia wywierają też wpływ na funkcjonowanie firmy na rynku, w otoczeniu społecznym, czy na wewnętrzne stosunki w samej firmie. Przeszkoleni pracownicy potrafią sprostać wymogom związanym z daną pracą. To jest główna i najważniejsza korzyć ze szkoleń - pracownicy wiedzą co, kiedy i jak robić. To pozwala poprawić ilość i jakość wyrobów czy usług, co w prostej linii wiąże się ze wzrostem efektywności. Szkolenie prowadzi do zwiększonej sprawności w wykonywaniu zadań, a to powoduje ograniczenie potrzeby korekty i kontroli podwładnych ze strony kierownictwa.