Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Czy piliście kiedyś darmową kawę z kartą IKEA Family bez kupowania jedzenia w re

Polecane posty

stauracji? Odkąd mam karte IKEA Family nie doliczają mi kawy do rachunku jak kupujeu nich obiad, ale co w sytuacji gdy chce samą kawę??

Gość gość
Też możesz pić, pokazujesz kartę i tyle.

W IKEA wiele razy robilem zakupy i jestem zadowolony do tej pory juz od lat, mam np. stolik LACK, ten z "kartonu" i nie narzekam 🖐️ W restauracji tez jadlem kilka razy obiad, pilem kawę (z ekspresu najlepsza jest wg mnie z mlekiem/latte) i jadlem ciasto - cena ok, jak za ~30zł byłem pojedzony. Natomiast w Starbucks bylem raz i dziekuje. Ohydna kawa i ciasto po ktorych bolał mnie brzuch w nieadekwatnej cenie do jakosci. Gdyby nie to ze zaprosil mnie tam ktos na randke to bym w zyciu nie poszedl do tej speluny. 🖐️

Gość gość
Kawa w IKEI jest lepsza niż w Starbucksie i jest za darmo. Starbucks to jedna z najgorszych kawiarni.

Mam szklanki, filizanki, miseczki, wklady do szuflad na sztucce, zlew w kuchni pod ktorym nawet wisi mlynek juz 10 lat, wszystko od lat i jestesmy zadowoleni. Nie widze w nich jakoś tej "tandety", "taniosci" i "bylejakosci", nawet stolik Lack sie jakos nie zlamal choc moja mama nieraz na niego siadala a wazy ponad 70 kg..i choc nie byly najdrozsze, to wrecz przeciwnie, są wytrzymale, solidne, np. szklanki nie byly jakies drogie, a z duzo lepszego grubego szkla, nie to co w innych sklepach szklaneczki cieniutkie, np. huta Irena, mam taką co ma już 13 lat i jedynie korozja w zmywarce ją zeżarla, ale gdyby byla myta recznie to na pewno by wygladala wciaz jak nowa 🖐️