Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita282

Sex sponsor za granicą

Polecane posty

Gość Anita282

Hey dziewczyny od 8 lat mieszkam w Szwajcari, jestem Polka od dawna mieszkam W Zurychu, pisze poniewaz jak w temacie mam swoich sponsorow, nie mam zadnej Polki kolezanki ani Polek ladnych, wiec postanowilam napisac tutaj. Od 4 lat zbieralam wplywowych klientow, znanych lekarzy , adwokatow , muzykow, wlascicieli Firm przylatujace na Messe, duze targi - zawsze mialam wiele zapytan o kolezanki tak ladne jak ja, zarabiam i odkladam dzieki temu duze pieniadze na swoja przyszlosc , spotkania sa naprawde rozne ale moge srednio powiedziec ze po tygodniu jak liczylam lekkiej pracy mam ok 4000-9000CHF mysle ze takie pieniadze w Europie sa naprawde dobre. Jezeli jestes zainteresowana i chcesz wiecej informacji napisz do mnie na whatsapp, klienci rozmawiaja tylkko w jezyku Niemieckim i Angielskim wiec bardzo prosze o kontakt osoby tylko znajace jakis jezyk, Anita whatsapp: 0041767650419 Email: vipsecretswiss(malpa)gmail.com

Gość gość
ale przecież przy twoim zajęciu tylko francuski potrzebny i grecki:)

Gość gość
hej napisalam na meila, mam 23lata i jestem zainteresowana, chce poznac wiecej info na temat wolnych terminow