Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec korzysta z usług prostytutek, mama o tym wie! Co o tym sądzić?

Polecane posty

Gość gość

Czego się dowiedziałam o swoim tatusiu? a). zdradza mamę, z różnymi kobietami, w tym z prostytutkami b). gdy mój brat skończył 16 lat, wziął go do burdelu (dalej chodzą razem) c). moja mama o wszystkim wie, powiedziała, że nie chciała z tatą sypiać. Co do brata, to również mama o tym wiedziała i wie, twierdzą, że mężczyzna musi się wyszumieć. Tym bardziej, że brat jest po rozwodzie, nie może mieć własnych dzieci. d). Ja jestem samotną matką. Rodzice bardzo mi pomagają, syn ma 10 lat a ojciec i brat powiedzieli mi, że za 6 lat również zamierzają go zabrać do domu publicznego i ja nie mam prawa się do tego wtrącać. Moja mama na to, to są męskie sprawy, my nie mamy nic do tego. Ja już nie wiem jak powinnam się zachować? Matka mówiła mi, żebym przygotowała syna po prostu na ten dzień już teraz. Tym bardziej, że dziadek i wujek mają wobec chłopca swoje plany, ja mam je tylko zaakceptować.

Gość gość
to jest to jak sie mieszka na kupie i jest sie uzaleznionym od rodziców. Powiedz ze jesli to zrobi to pojdziesz na policje i załoza wam niebieska karte

Gość gość
to jest chore, twoja rodzina to patologia, twój brat niech lepiej nie zakłada rodziny bo w przyszłości będzie robił to samo

Gość gość
Nie bardzo bo z nimi mieszkam a mój syn jest przywiązany do dziadków i wujka. Ja z ojcem swojego dziecka nie utrzymuje żadnych kontaktów a chłopiec w panach, którzy z nami mieszkają widzi po prostu męski autorytet, którego niema w swoim tacie. Brat akurat nie może mieć własnych dzieci, więc wziął sobie za cel wychować siostrzeńca. A dziecko dużo czasu z nimi przebywa.

Gość gość
-10/10

Gość gość
Każdy ojciec zabiera syna do burdelu! Taka prawda, chce stworzyć w nim instynkt łowcy, w końcu chce zrobić z niego prawdziwego mężczyznę.

Gość gość
Ale ściema -koleś wyluzuj Punkty a) i d) :D:D

Gość gość
Autorko, a ty nie masz męża? Ojciec dziecka powinien załatwić tą sprawę ze zboczonym dziadkiem i zboczonym wujkiem. Mam nadzieję, że to prowo.

Gość gość
Jeśli to nie prowo, to serio autorko w ciągu 10 lat nie zamierzasz się wyprowadzić z synem na swoje?

Gość gość
dawno juz nie bylo tak wyjątkowo słabego i głupiego prowo na kafe. tylko z tego powodu dostajesz 1/10

Gość gość
Słabe prowo Dawkuj te "rewelacje", bo inteligentna osoba po 3zdaniach wie że kłamiesz, do tego kiepsko i bez polotu

Gość gość
Problem polega na tym, że dobrze mi w domu rodzinnym. Nie odpowiadam za nic, nawet za rachunki a pieniądze mam dla siebie. Pracuje w rodzinnej firmie.

Gość gość
Przecież to prowo powtarza się co jakiś czas w różnych wersjach, ale zawsze jest ojciec tyran i bezwolna córka z własnym synem.