Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hey księżycówki!

Polecane posty

Gość gość

Z rozkazu Pana piszę wam to krótkie świadectwo x Kiedy myślałam o pewnym księdzu, nagle usłyszałam cichy głos serca: "Nie myśl o tym księdzu, bo ranisz Moje Serce". Nawróćcie się póki czas... Ps. U mnie nie było myśli nieczystych, tylko myśli o prostu o nim połączone z tęskonotą

Gość gość
Czy Ty myślisz, że te, które się Bogiem się nie przejmują, przejmą się Twymi słowami?

Gość gość
Myśleć o księdzu to szczyt głupoty, ponieważ księża to nie są odpowiedzialne, dobre osoby, ale popaprańcy mający po kilka bab...

Gość gość
a...religia w szkole za sprawą księży to przedmiot przerywnik w lekcjach, gdzie właśnie uczniowie robią, co chcą, grają na telefonach itd. ...a kiedy przychodzi ktoś świecki po studiach, z przygotowaniem pedagogicznym i o***tymi praktykami, to nie może pracować, bo mu kochane księżulki nie dadzą. Presja, że z księżulkami lepsza religia, bo nic nie robimy... kto z tym złem coś zrobi, ja się pytam???

Gość gość
nad nimi tylko Pan Bóg i niech się boją wyroków sprawiedliwości Bożej

Gość gość
20.32 księża nie powinni uczyć, bo w większości przypadków po prostu nie potrafią, to są tani błędni psycholodzy ale nie pedagodzy

Gość gość
Księżycowe damy , gdzie się ukrywają ???

Gość gość
na plebani