Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madline

Nerwica,Fobie,Lęki grupa wsparcia

Polecane posty

Gość madline

Dobry wieczór, jest gdzieś forum, gdzie można sobie udzielić wsparcia w wyżej wymienionym temacie? Wujek google nie może mi pomóc :D A być może są osoby, które także potrzebują drugiego rozmówcy

Gość gość
Może tutaj: https://www.forumprzeciwdepresji.pl/forum/?page_id=123/ Sam korzystam. Męczę się od jakiegoś czasu z czymś w rodzaju depresji, załamania nerwowego. Jestem bardzo wrażliwy. Bardzo się wszystkim przejmuje. I mógłbym tak opowiadać.. Także witaj w klubie.

Gość madline
Ok, dzięki za link, choć nie wiem, czy się tam nadaje, bo depresja to jednak inny stan niż nerwica lękowa. Niestety wrażliwe jednostki są narażone na cierpienie :(, najlepsze jest forum, gdzie można się wymienić doświadczeniem i technikami niwelującymi chorobę.

Gość gość
Według mnie powinnaś skorzystać z pomocy psychiatry. Ja też miałam podobne problemy. Ja udałam się do Doktor Frątczak w MedArt. Pani Doktor nie ocenia, nie poucza, daje dużo z siebie. Pani Doktor ma bogatą wiedzę i umie ją przekazać, przy tym jest miła, życzliwa, uśmiechnięta, widać że lubi pacjentów i to co robi. Serdecznie ją polecam!