Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypalił się

Polecane posty

Gość gość
02:38] Może faktycznie i ten mój nie był do końca szczery :-( Tylko jak tu teraz poukładać sobie to wszystko w głowie... A ta jego wiadomość o wypaleniu i braku czasu to jest tak okropna tak dołująca że aż nie mogę uwierzyć że to pisał ten sam facet który jeszcze niedawno pisał tak, że aż dech zapierało :-( Nie śpicie jeszcze ? / autorka

Gość wyrozumiały
Bo każdy może napisać co chce i w d.... Mieć autora i jego uczucia

Gość gość
No z tym ze ten mój znajomy nigdy nie urywa kontaktu od tak , a raczej powoli stara się zniechęcić do siebie partnerkę. To napewno ciężkie ale musisz o nim zapomnieć , może lekarstwem będzie ktoś inny i może tym bardziej wartościowy.

Gość gość
Tym razem bardziej wartościowy miało być

Gość gość
02:46 A ten twój znajomy długo się z takimi kobietami spotyka? I jeździ do nich? bo ten mój do mnie przyjeżdzał i to ponad 80 km i myślałm że mu zależy bo po co by przyjeżdzał tyle km? Przeciez mogł znaleźć sobie bliżej /autorka

Gość wyrozumiały
A ile "tych razów" było?

Gość gość
"No z tym ze ten mój znajomy nigdy nie urywa kontaktu od tak , a raczej powoli stara się zniechęcić do siebie partnerkę." x A może ten mój chce właśnie zrobić podobnie?? :-( Przecież napisał że się niby wypalił i ze niby nie ma czasu na spotkania ale kontaktu na razie przeciez nie urwał :O W jaki sposób robi to ten twój znajomy?/autorka

Gość gość
Wiem ze ma zasadę taka aby to nie było zbyt blisko jego domu bo żona obawia się ze ktoś się dowie o ich życiu z reszta podobno jak ktoś szuka kochanki to tez raczej z dalszych okolic z tego co się orientuje aby było bezpieczniej . Ale nie wkrecaj się w to co pisze bo oczywoscie mogę się bardzo mylić

Gość gość
Wyrozumiały o jakie „razy” pytasz

Gość gość
Ta. Zesral się :D pobzykal kilka miesięcy i po prostu chce się ciebie już pozbyć.

Gość gość
[02:59 No łatwo powiedzieć żebym się nie wkręcała ale z drugiej strony to wszystko wydaje się takie logiczne i odnośnie mojej sytuacji i dobrze w sumie poczytać to wszystko bo lepiej dmuchac teraz na zimne i otworzyc oczy. A teraz tak jeszcze pomyślałm że nawet jeśli nie chodzi tutaj o żonę to może o jakąś następną kobietę i to by wyjaśniało też dlaczego mnie odstawia /autorka

Gość gość
Wez nie odpisuj temu zbokowi „wyrozumialemu” to ile razy było nie ma kompletnie znaczenia ten Twój koleś chce się poprostu już wymiksować i tyle. To ja ta od tego „znajomego” jak coś ;)

Gość Panna od znajomego
Ja jako ja bym się o to do niego ostro przypier.... tak wiem ze zaraz Ci napiszą żebyś olała go itp żebyś się szanowała i ojeja ojeja ... :p ale właściwie dlaczego masz to tak zostawić ? Przecież masz swoje zdanie na ten temat i powinnaś je wyrazić

Gość wyrozumiały
Lol nigdy wcześniej nikt mnie na tym forum tak nie nazwał

Gość Panna od znajomego
Wyrozumiały bo właściwie po co Ci takie informacje ? Rozumiem ze jest późno i może masz jakieś fantazje ale opanuj się troszkę , dziewczyna oczekuje rady a nie spowiadania się ile razy włożył jej w pipke a ile razy ona go zadowoliła oralnie :p:p

Gość gość
Tez sądzę że tego tak nie zostawię, jeszcze nie wiem jak zadziałam no i zobaczę jeszcze jak on się bedzie dalej zachowywał. Na razie to muszę ochłonąć i chyba naprawde isc już spać bo wykoncze się do reszty. Ale wszystkim wam dziekuje za wsparcie bo mimo wszystko jednak troche mi ulżylo kiedy tak z wami chwilę popisałam. Dzięki :-) /autorka

Gość Panna od znajomego
Eh Eh dobranoc ja raczej dzisiaj spać nie pójdę coś nie moja noc ;)

Gość gość
Panna od znajomego napisz mi jeszcze jak ten twój znajomy zniechęca do siebie te kobiety, ja musze to wiedziec a potem dam ci już spokój i pójde spac. Ale napisz mi to teraz jeszcze plis /autorka

Gość Panna od znajomego
Zaczyna mniej pisać , powoli zaczyna wspominać np o żonie ze się do niego odzywa , później wspomina coraz więcej aż na końcu mówi ze wracają do siebie , dziewczyna wtedy ma czas powoli przyzwyczaić sie do nowej sytuacji

Gość gość
to karma mnie z 12cm byś pewnie nie chciała

Gość wyrozumiały
Wpadasz ot tak

Gość Panna od znajomego
Nie ogarniam co piszecie :p

Gość gość
Panna od znajomego A długo trwaly te jego znajomosci czy też tak krótko jak u mnie? I czemu sie ich pozbywał ? Pewnie tez po seksie bo sie znudził? :-( /autorka

Gość gość
dziś zasługują na g****o jak autorka bo dobrych facetow z 12cm olewaja

Gość gość
"Wpadasz ot tak" x Kto? Ja? :O /autorka

Gość Panna od znajomego
On jest akurat taki ze to zależy , czasem się w jakiejś trochę zaduzy to i z pol roku z jedna ale inne tez ma na boku ale słyszałam tez o takiej co mu się nie podobała ale robiła mu fajne face F**k i bardzo to lubiła No i on z reszta tez :p Wiec pobawił się z nią z miesiąc może dwa i papatki :p oczywiście żeby nie było nie popieram jego zachowania ale to jego życie jego sprawa , później „płacze mi w rękaw” ze on jest taki zły i ze zle się z tym wszystkim czuje ze tak wszystkich oszukuje Eh Eh ;)

Gość Panna od znajomego
Do gosc : Widzę ze pojawił się jakiś z kompleksem małego fiuta :p nie wiem o co chodzi dziś na Kafe z tymi małymi penisami , takim tez można przecież niezle zwojować a jak nie nim to reszta :p

Gość gość
dziś chętna? chce mieć zone bzykac codziennie, pewnie nie wiec dobrze ze 38l zalicza dobrze wam tak :o

Gość Panna od znajomego
Gosc ja mam męża :p

Gość gość
dziś to współczuję o 4 rano s na kafe ide spac