Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Generalna zasada jest taka ze kobiety nie szanuja milych spolegliwych

Polecane posty

Gość gość

Jak zyje ponad 30 lat tak nie spokalem sie z tym ze traktowaly takich powaznie.

Gość gość
"spolegliwych" chyba się urodziłeś tuż po wojnie :D

Gość gośćZołza
A może autorze masz na myśli dziewczyny (nie rozwinięte emocjonalnie) a nie dojrzałe kobiety?

Gość gość
pociesze ciebie inni faceci też nie szanują spolegliwych facetów, trudno jakoś specjalnie liczyć sie ze zdaniem kogoś kto sam tego zdania nie ma, ulega wpływom otoczenia,jest jak chorągiewka na wietrze bo wszystkim chce się przypodobać, przejmuje poglady innych, nigdy sam nie wie czego chce. To męczace i wk...na dłuzsza metę. I uwierz mi, ze przez większość ludzi niezaleznie od płci uważane za irytujące.

Gość gość
9:12 w takim razie 99,9999% z was jest nierozwinieta emocjonalnie.

Gość gość
9:12 w takim razie 99,9999% z was jest nierozwinieta emocjonalnie wiesz ze jest taka zasada, że jak pojedyncze osoby mówią ze coś z toba nie tak to moga sie mylic, ale jeśli wszyscy ci to mówia to chociaz sie zastanów na d tym czy nie ma w tym trochę prawdy

Gość gość
9:31 to nie tylko moja opinia, tak samo jak nie tylko moja, ze Polki to najwieksze puszczalskie k***y, wiec sie zastanowcie nad soba.

Gość gość
Polki najbardziej puszczalskie? Widocznie w doopie byłeś i goowno widziałeś. W porównaniu z choćby Amerykanami, Rosjankami, Ukrainkami czy Finkami nawet polska Karyna z remizy to porządna dziewczyna. :D Ani nie utożsamia prostytucji z miłością jak Tajki, Chinki czy Wietnamki.

Gość gość
9:31 to nie tylko moja opinia, tak samo jak nie tylko moja, ze Polki to najwieksze puszczalskie k***y, wiec sie zastanowcie nad soba. xxxxx chyba nie aż tak skoro z toba nigdy zadna nie chciała