Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaes

Uciazliwa tesciowa

Polecane posty

Gość Kaes

Hejka , nie wiem po prostu jak jej w miare grzecznie napisac zeby po prostu sie ode mnie odwalila i nie wymyslala plotek. Sprawa wyglada tak ze moj facet mial jechac za granice i pojechal. Ona niby od kogos tam uslyszala ze ktos widzial go ze mna. No i zaczela do mnie wydzwaniac ze dlaczego on nie pojechal. Odebralam wytlumaczylam ze pojechal i to co uslyszala to bzdury jakies. Na nastepny dzien zaczela mnie znowu meczyc wiadomosciami i telefonami ze dlaczego on nie pojechal. Nie mam ochoty z nia gadac i nie odbieralam i nie odpisywalam. A dzisiaj mój chlopak dostal od niej taka wiadomosc : No wlasnie gadaja a ja pisalam dociebie i dzwonie alle nic z tego to co mialam myslec a ta twoja .. ma w d***e odebrac jak dzwonie albo odpisac przez caly dzien do niej dzwonilam a siedzi na tel to ciezko jej ja se z nia tez pogadam bo juz ona mnie tez denerwuje hak by odebrala nirmalnie co taka zapracowana a moze ja widzieli z kims i pomylili ze to ty moze ma ona cos do ukrycia powiedz jej ze ma do mnie zadzwonic. " to poze prostu wyprowadzilo mnie z rownowagi. Bo wymysla takie rzeczy. Prosze powiedzcie mi co mam jej napisac bo juz nie mam sil

Gość gość
Wogole nie reagowac. Powiedz chlopakowi, zeby mamusie ustawil do pionu.

Gość gość
Nie odpowiadaj. Już to zrobilas-to że nie dotarło to już jej problem. Od męża zacznij wymagać, żeby zrobił coś z teściowa, niedopuszczalne, żeby Ciebie obrażała.

Gość gość
olej ją a facetowi objaśnij wszystko i niech matce powie parę słów by przestała uprzykrzać Wam życie

Gość gość
Ta kobieta nie jest twoją teściową,za to ty jesteś konkubiną jej syna.