Gość Obśmiecior27 Napisano Maj 18, 2018 taka smutna prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 43 Napisano 8 godzin temu Zapraszam. Można podsumować tydzień albo pochwalić się planami na nowy. Dozwolone gadanie o żarciu i pogodzie. Pitu pitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 60 Napisano 8 godzin temu Duzo sie nalazilem i zobaczylem pieknych widokow przez ten tydzien fajnie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 43 Napisano 7 godzin temu https://ibb.co/KpVDzZpF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu Guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 43 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Guwno Tutaj mówi się sraka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Tutaj mówi się sraka. 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: 0dbyt Hemoroidy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Hemoroidy Łeb mnie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu Ale temat wytrzasnelas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 43 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Łeb mnie boli A mnie ucho i chce mi się rzy cały dzień. Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ale temat wytrzasnelas Tradycja rzecz święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: A mnie ucho i chce mi się rzy cały dzień. Tradycja rzecz święta. Eh. Co się polepszy to się popiepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 43 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Eh. Co się polepszy to się popiepszy. Tak całe moje życie chorobowe wygląda. Jak mi się poprawiła rwa kulszowa to mnie obłęd uszny znów napadł. Dlatego nigdy się nie cieszę jak coś wyleczę tylko czekam co teraz yebnie. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tak całe moje życie chorobowe wygląda. Jak mi się poprawiła rwa kulszowa to mnie obłęd uszny znów napadł. Dlatego nigdy się nie cieszę jak coś wyleczę tylko czekam co teraz yebnie. Ale zmokłam haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tak całe moje życie chorobowe wygląda. Jak mi się poprawiła rwa kulszowa to mnie obłęd uszny znów napadł. Dlatego nigdy się nie cieszę jak coś wyleczę tylko czekam co teraz yebnie. Pomodlę się za cb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 43 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Pomodlę się za cb Dziękuję, babi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 93 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Dziękuję, babi. Spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 60 Napisano 6 godzin temu Za cb tb kc kc xDxD ^^ PoKlIkASH Ze Mnom? ^^ xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 63 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Tak całe moje życie chorobowe wygląda. Jak mi się poprawiła rwa kulszowa to mnie obłęd uszny znów napadł. Dlatego nigdy się nie cieszę jak coś wyleczę tylko czekam co teraz yebnie. Myślałam że ja tylko tak mam. Ostatnio ostro ucho z migdałem jednostronnie, 4 dni trwało ale opanowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 43 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Myślałam że ja tylko tak mam. Ostatnio ostro ucho z migdałem jednostronnie, 4 dni trwało ale opanowałam. My obie takie kaleki jesteśmy. Czym ci się udało opanować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 63 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: My obie takie kaleki jesteśmy. Czym ci się udało opanować? Nie wiem co to było, chyba z wiatraków. Przeciwbólowe te co przy kręgosłupie, neo-angin, febrisan. Kropli na ucho nie miałam. Lepiej sobie kup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 792 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Eh. Co się polepszy to się popiepszy. co się ustali to się obali Polak musi mieć łeb! i doopę ze stali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach