Śliwka w Polonezie 241 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, afekafe napisał: Może jesteśmy sąsiadkami Pewnie raczej 70 procent Polski ma tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Pewnie raczej 70 procent Polski ma tak samo Możliwe Co mnie akurat cieszy. Jestem bardziej aktywna w taką pogodę i nie boję się szlajać po mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, afekafe napisał: Nie prowokuj No nie bądź taka powściągliwa, chwal się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 44 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Możliwe Co mnie akurat cieszy. Jestem bardziej aktywna w taką pogodę i nie boję się szlajać po mieście. My chcieliśmy się poszlajać po lesie, ale przy zagrożeniu burzowym to tak nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: My chcieliśmy się poszlajać po lesie, ale przy zagrożeniu burzowym to tak nie bardzo. Wiem. Spacery w deszczu lubię, ale burzy się boję i staram się spierniczać do domu. Potęgi natury nie wolno lekceważyć. Podobno nie należy brać kąpieli podczas burz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 255 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, afekafe napisał: Wiem. Spacery w deszczu lubię, ale burzy się boję i staram się spierniczać do domu. Potęgi natury nie wolno lekceważyć. Nie powinno się też biegać boso w długiej ...ence podczas oberwania chmury, no chyba że zmusza nas do tego sytuacja. Nie wspominam źle. ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 175 Napisano 5 godzin temu 21 godzin temu, Śpiąca król...caryca napisał: Zapraszam. Można podsumować tydzień albo pochwalić się planami na nowy. Dozwolone gadanie o żarciu i pogodzie. Pitu pitu. Najlepsze z tygodnia? Impreza na Jasnej Górze. Niesamowite wrażenia, płynne ruchy prezesa, ręce w górę, bujanie biodrami. Dawno nie widzialem czegoś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 255 Napisano 5 godzin temu 21 godzin temu, Śpiąca król...caryca napisał: Zapraszam. Można podsumować tydzień albo pochwalić się planami na nowy. Dozwolone gadanie o żarciu i pogodzie. Pitu pitu. Był zaskakująco dobry, mimo burz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, Miaina napisał: Nie powinno się też biegać boso w długiej ...ence podczas oberwania chmury, no chyba że zmusza nas do tego sytuacja. Nie wspominam źle. ; ) Przy silnej ulewie można mieć na sobie mini i też będzie mokra Człowiek głupawo wyglada z parasolką w dłoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 255 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, afekafe napisał: Przy silnej ulewie można mieć na sobie mini i też będzie mokra Tego nie przewidziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 351 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Miaina napisał: Tego nie przewidziałam. To znaczy, że silna ulewa ciebie nie dopadła. Mnie zeszłego tygodnia 3 dni z rzędu. Gorzej, gdy "dopada" nas kierowca samochodu gdy stoimy blisko przejścia dla pieszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach