Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy do was też się takchamsko odnoszą faceci ok 60ki

Polecane posty

Gość gość

Stara baba ze mnie, ale powiedzcie mi, dlaczego zdarzają się przypadki czy to w sklepie czy u lekarza czy na ulicy, że jak mam zatarg z jakimś starszym panem po 60 tce to on z automatu przechodzi na "ty" i wyzywa od idiotek i rzuca innymi epitetami. Żadna że mnie smarkula, mam 35 lat. Czy to jest powszechne u starszego pokolenia?

Gość gość
nie, to powszechne u chamów niezaleznie od wieku, myslisz że jak ktoś sie tak zachowuje w tym wieku to 20 lat wcześniej był muły i dobrze wychowany. Inna sprawa to dziwi mnie to ze masz szereg konfliktów z jakimiś ramolami- serio sie tak jakos wykłócasz z ta grupą wiekową? Bo raz drugi, to ok, alejesli to stała tendencja to może cos z toba nie tak a nie z dziadami

Gość gość
12:23 To się zdarzyło ostatnio w poczekalni a jakieś pare tygodni temu na ulicy. Sami mnie zaczepili. Moze za mlodo wygladam i dlatego naja taka smialosc.

Gość gość
Sami mnie zaczepili. Moze za mlodo wygladam i dlatego naja taka smialosc. to aż nie wierzę- jeśli nie sprowokowałaś kontaktu to po prostu trafiłaś na kogoś zaburzonego i tyle . Nie ma co rozkmniniac

Gość gość
No nic nie sprowokowalam. Kiedys u lekarza powiedziałam, że teraz moja kolej bo jest np 10:30 a przyjęcia są na zapisy, facet aż poczwrwienial i zaczął się indyczyc, że teraz on wchodzi bo już 2 godz czeka. Drugi wepchal się przede mną w okienku w kiosku, u przejmie powiedziałam że teraz moja kolej to tak mnie najblizal. Na oko był po 70. Oczywiście nasluchalam się o tym że jestem niewychowana gowniara. Plaga jakas. Ja normalnie jestem spokojną i nie lubię takich sytuacji.

Gość gość
no to trafiłaś na dwóch idiotów, Ja kiedyś ustapiłam w tramwaju staruszce, mało sie nie rozsypała już, a jak siadła i złapała oddech to mnie zwyzywała od najgorszych bo wg niej miałam za duzy dekolt. No przykre, ale w pewnym wieku są juzzmiany w mózgu, poza tym jak ktoś miał zawsze wredny i chamski charakter to to sie zaostrza.Niektórzy też stosuja w tym wieku chamskie odzywki jako formę ukrycia nieporadności, czy niedołęstwa.

Gość gość
Ale ja pisze o takich na oko 60 czy 70 latach A nie o staruszkach 80 letnich. Na takich nawet jak sa złośliwi to nie zwracam na to uwagi. Mnie dziwi jeszcze ta agresja i takie przechodzenie na ty z dorosłą kobietą. MówięŻadna że mnie młoda, w tym roku skończę 36 lat.

Gość gość
ale co ciebie dziwi, jesli trafiłaś na chama to on chamsko chce ciebie ponizyć stąd to tykanie, zeby ci pokazać ze nie szanuje ciebie, jesteś młoda to co tam wiesz i w ogóle powinnas znać swoje miejsce. Nie przezywaj bo nie ma czego, masa jest teraz ludzi sfrustrowanych i przez to agresywnych bez szczególnego powodu. Będziesz miał 60 lat to tacy sami faceci będą wyzywać ciebie od starych bab i starych idiotek

Gość gość
Fakt. Potem to przeżywam. Ale dla mnie to chore tak się zwracać do innych ludzi. A głowę daje, ze jakby ba moim miejscu był wytatuowany, łysy osiłek, to ten starszy facet słowem by nie pisnąl.

Gość gość
mało kto by wtedy pisnał. to tez normalne ze atakuje sie kogoś słabszego, choćby pozornie od siebie. Olej to , albo naucz sietak odszczeknać zeby sie taki zamknał

Gość gość
Dla mnie sa zawsze przemili, chyba jestem po prostu w typie takich dziadkow:)

Gość gość
Nie mówię że wszyscy.ale dużo takich się trafiło.