Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę ubezpieczyć mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

W końcu po latach oszczędzania i wsparciu się kredytem kupiłam mieszkanie i i teraz chcę je ubezpieczyć. Od czego zależy składka i czy jest to drogie? Ktoś coś?

Gość Online Expert Compensa
Wysokość składki zależy przede wszystkim od wartości ubezpieczanego mieszkania i znajdujących się w nim przedmiotów, które również zostaną objęte ochroną. Właściciel nieruchomości samodzielnie decyduje, do jakiej sumy chce chronić swoje mienie. Polisa jest więc zawsze wyceniana w odniesieniu do indywidualnych potrzeb. W praktyce oznacza to, że może kosztować zarówno kilkadziesiąt, jak i kilkaset złotych rocznie. Najprostszym sposobem na sprawdzenie ceny ubezpieczenia swojego mieszkania jest kontakt z ubezpieczycielem. Gdyby chciała Pani porozmawiać na ten temat, podaję numer na infolinię naszej firmy: +48 22 501 61 00. Podaję także nasz adres e-mail: pomoc@compensa.pl.

Gość gość
Możesz też pomyśleć o ochronie mieszkania. Ja podjęłam współpracę z firmą www.argusochrona.com.pl i teraz czuję sie jeszcze spoojniejsza. Na przyjazd ochrony nie muszę długo czekać... Mamy w domu alarm i tabliczkę informacyjną o monitoringu .