Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie tabltki anty bierzecie ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o nazwę i jak sie po nich czujecie, ja od dzisiaj mam brac Vibin MiNi

Gość gość
Entelodontidae – wymarła rodzina wszystkożernych ssaków, dalekich krewnych dzisiejszych świniowatych i innych nieprzeżuwających parzystokopytnych. Zamieszkiwały one lasy Europy, Azji i Ameryki Północnej w eocenie, oligocenie i wczesnym miocenie – 45 do 18 milionów lat temu. Dorastające do 2 metrów wysokości, 3 metrów długości i 2 ton wagi, posiadały mózg wielkośc***ięści. Spożywały zarówno padlinę, jak i żywą zdobycz, a dietę swą wzbogacały roślinnością.

Gość gość
Yaz. Biore od ponad 9 lat, sampoczucie super i zero skutkow ubocznych :)

Gość gość
Przeczytaj w innym języku Kometa Hale’a-Boppa Problemy ze stroną Hale boppa Kometa Hale’a-Boppa lub C/1995 O1 – kometa długookresowa, którą można było obserwować gołym okiem od maja 1996 do grudnia 1997 roku, dwa razy dłużej niż poprzednią rekordzistkę, Wielką Kometę z 1811 r.

Gość gość
Prionosuchus – rodzaj płaza z rzędu temnospondyli, żyjącego w późnym permie (około 270 milionów lat temu) na terenie obecnej Brazylii.

Gość gość
Trinity (ang. Trójca) – kryptonim (nadany przez Oppenheimera) pierwszego naziemnego testu broni atomowej przeprowadzonego przez Stany Zjednoczone 16 lipca 1945. Detonacja bomby miała siłę około 20 kiloton i jest uznawana za początek ery atomu. Test Trinity był momentem kulminacyjnym kilkuletniego programu prac nad bronią jądrową, znanego pod kryptonimem Projekt Manhattan.

Gość gość
Neuryt, akson (axon), włókno osiowe, włókno nerwowe, wypustki osiowe – element neuronu odpowiedzialny za przekazywanie informacji z ciała komórki do kolejnych neuronów lub komórek efektorowych (np. komórek mięśniowych bądź gruczołowych). Neuryt może być osłonięty osłonką włókien nerwowych. Jest z reguły dłuższy od dendrytów i, w odróżnieniu od nich, w komórce występuje pojedynczo (choć może być rozgałęziony). Czasem rozróżnia się włókna nerwowe od neurytów nazywając włóknami nerwowymi długie neuryty neuronów. Czasami włóknami nerwowymi określa się też dowolne wypustki neuronu. Wyróżnia się: w zależności od posiadania osłonki: Włókna nerwowe rdzenne Włókna nerwowe bezrdzenne w zależności od kierunku przewodzenia impulsów: Włókno nerwowe czuciowe Włókno nerwowe ruchowe

Gość gość
hormonalna antykoncepcja niszczy zarodki ludzkie

Gość gość
zadnych bo sa badzo szkodliwe i powodują raka.

Gość gość
co to, qrwa, za debil do komputera sie dorwal i wszystkie tematy zasmieca :O 😠 😡

Gość gość
Ja tam w ciaze nigdy nie zajde,bo mam antykoncepcje w ustach.Chcesz sie ru...ac,to lykajaj ! Co za debilki tu pisza,az zalosnie sie robi...............

Gość gość
Żadnych, mój facet wie kiedy wyciągnąć a ja znam swoje ciało. Tobie też polecam.

Gość gość
Qlaira. Polecam. Nie muszę się stresować, czy facet faktycznie zdąży wyjąć. Co za debilki, rak może jeszcze grypę?

Gość gość
No chyba, że twój facet zmieni zdanie i ciebie o tym nie poinformuje , znawczyni swojego ciała :p

Gość gość
Już nigdy więcej żadnych.