Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypisujcie piosenki

Polecane posty

Gość gość

o odrzuceniu, samotności, prawiczkach których nikt nie chce... Bo to wszystko mnie dotyczy i chcę się podobijać takimi smutnymi utworami i pobeczeć w kolejny samotny piątkowy wieczór.

Gość gość
O prawiczkach to nie znam i nie slucham , to nie pomoge ;)

Gość gość
Disco Polo i Just Five

Gość gość
21:28 dzięki, ale nie o to mi chodziło, bo w "Like a virgin" podmiot liryczny porównuje swoje doznania z tym jak to robił będąc jeszcze dziewicą. Tytuł się zgadza, ale nie treść i przekaz. 21:30 Just Five znam tylko z nazwy ale aż sobie zobaczę parę utworów. A tak poza tym co z disco polo, tak bardziej konkretnie?

Gość gość
Dzięki, już bardziej o coś takiego mi chodzi ale to jeszcze nie to. Piosenka jest jak dla mnie zbyt wesoła w brzmieniu, poza tym w tekście jest: "this is the way you left me" czyli podmiot liryczny miał partnerkę a ja o nikim nie mogę powiedzieć że mnie zostawił bo nikogo takiego nie było :(

Gość gość
Napewno Ci się nie spodoba ale xd" Wdowa -to co jest walką "

Gość gość
Ok, już nie wybrzydzam, doceniam że ktoś chce pomóc. Ale tak szczerze ta też za bardzo optymistyczna i jeszcze jak śpiewa Robbie Williams który miał tyle kobiet że chyba on sam nawet nie wie ile to jakoś jest to mało przekonujące :/

Gość gość
Ta piosenka nie jest optymistyczna, chyba wtekst się nie wsluchales :)

Gość gość
21:56 ;)

Gość gość
21:55 jak śpiewa kobieta to też inaczej na to patrzę bo kobiety oczekują faceta co najmniej o 2 gwiazdki lepszego od siebie - kobieta 6/10 oczekuje faceta minimum 8/10 itd. a 29-letnia Reni Jusis tylko 10/10 więc jej samotność jest spowodowana nie odrzuceniem ale zbyt wygórowanymi wymaganiami. "Feel" rozumiem tekst ale znowu chodzi mi o brzmienie, że w refrenie "słychać" taką nadzieję. Sorry że tak na wszystko narzekam, może ciężko się to czyta ale mam taki dzień że chcę sobie ponarzekać i wyrzucić to z siebie.

Gość gość
Ciezko cos dla ciebie znalezc

Gość gość
Jest taki zespół Blue October, miałem na niego "fazę", już bardzo dawno ale pamiętam że oni mają dużo takich smutów że płakać się chce, może tam znajdziesz coś dla siebie.

Gość gość taboret
21:55 Piosenka dla grzybiarzy

Gość gość
A Verba ? Je3bać to ?

Gość gość
Nic mi się nie kojarzy, oprócz takiej o odrzuceniu: Wywal tego peta mała, w moim aucie się nie jara - strasznie mi się to spodobało.