Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test pink super czuły. Pytanie.

Polecane posty

Gość gość

Jestem 9 dni po owulacji. Zrobilam test jak w tytule. Wiem, ze to szybko, ale jedna ciaze poronilam jakis czas temu i zalezy mi na tym aby wiedziec jak najszybciej bo pracuje w żłobku i muszę dźwigać te dzieci praktycznie codziennie...test wyszedł negatywny. Czy jest opcja, że test sie myli? Specjalnie kupilam z czułością 10 mIU/ ml, ale moze jeszcze nie doszlo do zagniezdzenia zarodka? Czy jest sens isc w poniedziałek na bete?

Gość gość
Za wcześnie. Implantacja zarodka chwilę trwa.

Gość gość
Wiem, że trwa nawet do 10 dni. I wiem, ze najlepiej te 14 dni odczekać od ovu. Ale boje sie tego, ze bedzie powtorka :( no nic. Pozostaje chyba czekać do 25 maja. Wtedy powinnam miec miesiaczke.

Gość gość
Nie denerwuj się, bo to bardziej wpływa na ciążę niż to podniesienie 2-latka :) Jeśli dzidziek będzie silny, to się wygodnie wymości ;)

Gość gość
Test jest wiarygodny 14 dni po stosunku, wczesniej mozesz zrobic bete z krwi

Gość gość
Stosunek byl i w dniu owulacji i wczesniej i później również. Wiec trudno liczyc 14 dni od stosunku. Bo od ktorego? ;) Dlatego opieram sie na tym kiedy mialam owulacje. Owulacja byla w 12 dniu cyklu. Wiec miesiączka powinna przyjść 25 maja, ale u mnie to roznie wychodzi.

Gość gość
Poczekaj ten tydzień w spokoju. Nie denerwuj sie. Albo przyjdzie miesiaczka albo nie. Nie przyjdzie to wtedy rob test :)