Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie wpadka?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie biore tabletki antykoncepcyjne w ostatnim tygodniu miałam biegunkę i wymioty które pojawiły się 8 godzin po wzięciu tabletki na następny dzień pominęłam tabletkę tak złe się czułam ze po prostu zapomniałam o niej kolejnego dnia wzięłam ta która powinnam i pominięta później już brałam normalnie z tym ze były to już tabletki te w czasie okresu dostałam okres i w 3 dzień okresu było zbliżenie skończył we mnie czy jest jakieś niebezpieczeństwo cięży ?

Gość gość
Nie

Gość gość
Tak. Będzie 500+

Gość gość
Wydaje mi się ze nic się nie powinno stać

Gość gość
Chyba nie ma się czym martwić

Gość gość
tabletki tabletkami ale ty dziewczę poczytaj troszkę o płodności kobiety. Bo to, że metoda kalendarzykowa antykoncepcją nie jest to jednak cykl owulacyjny a co za tym płodność jest warte znajomości. https://parenting.pl/dni-nieplodne-i-plodne

Gość gość
czyli jest niebezpieczeństwo ?

Gość gość
Tak na zdrowy rozum, 3 dzień okresu i wytrysk w środku. A później bierzesz normalnie tabletki. Czyli nic nie ma prawa się rozwinąć. Jedyna 100% metoda antykoncepcji to brak seksu. Wszystkie inne mają jakieś tam ryzyko ciąży lecz tabletki hormonalne są najskuteczniejsze.

Gość gość
Tak ale chodzi o osłabienie działania tabletek przez wymioty i biegunkę i pominięcie jednej