Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zagaduje go proponuje jestem mila i nic

Polecane posty

Gość gość

odpowiada jak do niego pisze, usmiecha sie, czasami skorzysta z zaproszenia i to tyle wiec.... kobiety - nie warto probowac podrywac facetow. ci ktorzy was chca sami beda cos kombinowac bo maja instynkt lowcy.

Gość gość
Dokładnie

Gość szry
wychodzisz z blednego zalozenia, ze absolutnie kazdy facet bedzie toba zainteresowany. chcialas poderwac kogos, kto toba zainteresowany nie byl, jedynie mily, i teraz zal wielki... urazona duma i milosc wlasna cie bola, nic wiecej. smieszniejsze jest to, ze nawet po takiej nauczce nie zmadrzalas, zrzucajac cala odpowiedzialnosc za relacje na innych... wiec idac twoim tokiem rozumowania, jesli facet jest toba zainteresowany tylko w celu pobzykania, to skoro inicjatywe okazuje masz wrecz obowiazek mu sie oddac niczego wiecej nie wymagajac. skoro jestes bierna to nie masz prawa stawiac warunkow, i tyle:D

Gość gość
Bo to prawxa. Jak nie zabiega to znaczy że nie jest zainteresowany. A jak nie jest zainteresowany to szkoda twojego czasu na jego podrywanie, bo nikogo do niczego nie zmusisz. Poszukaj sobie kogoś innego.

Gość gość
15:41 Masz rację.

Gość gość
Jest do d**y

Gość gość
Faceci - nie warto próbować podrywać kobiet, te które was chcą same będą coś kombinować bo maja instynkt łowczyń.

Gość Arianin
"skoro jestes bierna to nie masz prawa stawiac warunkow" Święte to słowa. Przetłumaczcie je na łacinę i wyryjcie złotymi literami w marmurze...

Gość Davideck
8:10 - Trzeba wyczuć pewną granicę. O kobietę mogę się starać, w tym sensie, że jej oddam nerkę w razie potrzeby. Ale nigdy nie będę przekonywał kogoś, kto ma mnie w d***e, żeby przestał mnie mieć w d***e... Bo to już jest samo w sobie upokorzeniem. A jeśli nawet uda się komuś osiągnąć cel, to go prędzej, czy później ten cel ugryzie