Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealnaKochanka

Wiesz dlaczego twój facet cię zdradza?

Polecane posty

Gość frog_in_the_fog
" Na dodatek nie mieszka z mną na chacie, nie pierdzi w nocy pod wspólną kołdrą, nie dłubie w nosie, nie marudzi, że obiad przesolony, prać nic nie muszę ani prasować, wymieniać dalej? " X żal mi cię trochę dziewczyno, bo nie wiem czy wiesz, ale bywają faceci nie pierdzący pod kołdrą, nie dłubiący w nosie, nie marudzący na obiad i nawet potrafiący - uwaga, tu cię zszokuję - sam go od czasu do czasu przygotować oraz wstawić pranie do pralki i wyprasować je, dla siebie i dla żony, która prasować nienawidzi ;) X i wiesz, to nie chodzi o to, że ty sypiasz z żonatymi, tylko że już naprawdę jeśli komuś chcesz dawać d**y, to niech to będzie jakiś atrakcyjny samiec alfa, a nie ciągle pierdzący, dłubiący w nosie i narzekający :P

Gość gość
Mój facet mnie nie zdradza. Przeczytałam temat i wydaje mi się to głupotą.

Gość gość
skąd wiesz? coś się kończy coś się zaczyna

Gość Taki Zielony
Facet nie zdradzi gdy sześć stóp pod ziemią zakopany :P

Gość gość
Mój mężczyzna mnie nie zdradza. A autorka traktuje mężczyzn instrumentalnie, postrzegają ich jak małpy, poniźając ich, i sprowadzając do poziomu bezmyślnych kopulantów. Nie ma pojęcia o życiu w związku/ małżeństwie, I tylko jej się wydaje, że coś wie, zajęta sobą. Zna tylko chloptasi, wpadających na godzinkę, by sobie ulźyć, niedojrzałych emocjonalnie , którym wszystko jedno, gdzie...hmm..zamoczą. Prawdziwy męźczyzna dokonuje przemyślanych wyborów źyciowych, szanuje partnera i nie gra na dwa fronty. Gdy się wszystko wali, i nie można nic uratować, kończy jedno, zanim zacznie drugie. Nie rani.

Gość Taki Zielony
I zawsze odbiera telefon gdy mamusia dzwoni.... :D :P