Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealnaKochanka

Wiesz dlaczego twój facet cię zdradza?

Polecane posty

Gość IdealnaKochanka

Ludzie - kobiety i mężczyźni zdradzali się wzajemnie w przeszłości, zdradzają się w teraźniejszości i zdradzać się będą zawsze. Każdy ma swój rozum i sumienie. Oczywiście nie chcę generalizować, bo to nie przystoi, ale w mojej ocenie ok 98% męskiej populacji jest bardzo prosta w obsłudze - tylko jeden guziczek. Śmiem twierdzić, że moja pralka automatyczna (12 letnia) jest bardziej skomplikowana. Drogie żony - faceci uwielbiają seks, jeśli nie mają tego w domku, od Was drogie Panie, to cóż mają biedni począć ze swymi potrzebami??? Tylko to nie jest mój problem moje drogie, bo ja nikomu niczego przed ołtarzem nie przyrzekałam, nie obiecywałam. Problem rodzi się w Waszym małżeństwie i zanim jedna z drugą oplujesz kochankę, która przynosi ulgę Twojemu facetowi, zastanów się w pierwszej chwili nad sobą. PS. Zanim zapytacie dlaczego sobie nie poszukam wolnego faceta - odpowiadam zainteresowanym Paniom. Od kochanka dostajesz wszystko co najlepsze, przychodzi wypachniony, często przynosi kwiaty i prezenty, stara się jak diabli bym go nie porzuciła, bo znowu zostanie sam ze swymi potrzebami i będzie musiał szukać nowej kochanki. No który mąż mi to da? Na dodatek nie mieszka z mną na chacie, nie pierdzi w nocy pod wspólną kołdrą, nie dłubie w nosie, nie marudzi, że obiad przesolony, prać nic nie muszę ani prasować, wymieniać dalej?

Gość gość
Autorko, niech sobie zdradzają z kim chcą i gdzie chcą.

Gość gość
Głupia jesteś, sorry za dosadność.

Gość gość
Jak kto lubi być worem na sperme to droga wolna. Każdy ma wolna wolę.

Gość gość
Uprościłaś z bardzo tę kwestię. Nie wyłącznie o seks chodzi, czy on jest, czy nie ;) jakkolwiek, nie mam w interesie Cię Autorko oświecać, ani nikogo innego tutaj. Jeśli ktoś ma rozum, zapewne będzie wiedział, w czym jeszcze rzecz. A do każdego taka rada drobna - weryfikujcie przeszłość kandydatów na partnerów, albo realia obecnych, i jeśli w grę wejdzie zdrada, nie wahajcie się zakończyć tej relacji. Ze szmatami nie warto mieć niczego wspólnego. Szanujcie siebie przede wszystkim. Pozdro.

Gość gość
Zawód k***y jak widać nadal sie finansowo oplaca :D

Gość gość
15.33- bardzo dobra wypowiedź!

Gość gość
ale faceci uwielbiaja takie kurfy, pozabijaliby sie gdyby mieli na wyciagniecie reki kurfe, ktora im niebo daje w wyrku, o sumieniu nie wspomne, ze faceci sa go calkowicie pozbawieni, moga przyzekac wszystko przed oltarzem, budda czy czymkolwiek innym i tak beda sie kierowac w zyciu porywem jaj

Gość gość
faceci szukaja zon dla zachowania dobrej opinii i dla wygod, bo zony traktuja jak darmowa domoc domowa, a poza domem kurfia sie jak moga

Gość szry
znowu sie jakies nienawistne harpie zlecialy, czemu do was nie dotrze prosty fakt - ziejac w okolo swoja nienawiscia same powodujecie, ze nawet najbardziej oddany mezczyzna predzej czy pozniej bedzie mial was i waszych postaw dosc i sporobuje byc szczesliwy na tyle na ile pozwola okolicznosci. same doprowadzacie do tego, ze sie z wami wytrzymac nie da.

Gość gość
Kobiety też zdradzają...

Gość gość
Niby tak marudzicie na rozwiazlosc u mezczyzn a to wlasnie roochacze maja powodzenie za to porzadnych mezczyzn nazywacie nieudacznikami bo sa prawiczkami i uznaja tylko seks z milosci i w zwiazku.

Gość gość
nie zesraj sie ta swoja porzadnoscia, gdybys byl porzadny i normalny dawno bys mial zone

Gość gość
gość dziś Niby tak marudzicie na rozwiazlosc u mezczyzn a to wlasnie roochacze maja powodzenie za to porzadnych mezczyzn nazywacie nieudacznikami bo sa prawiczkami i uznaja tylko seks z milosci i w zwiazku. x kazdy facet to roochacz

Gość szry
21:03 niebywale! prawda w koncu zostala objawiona! zgodnie z twoja logika kazda kobieta to du/podajka. niebywale! prawda w koncu zostala objawona! pozostaje gratulowac umiejetnosci "dedukcji", nie wysilaj sie z dalszym troleniem, pograzysz sie.

Gość gość
Ale bzdury. Zawsze tylko seks i seks. A jak wytłumaczysz, kiedy faceci (wielka liczba) zdradzają, chociaz wszystko jest ok w domu? Wiadomo, ze głupiej kochance musza wciskać, ze "żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią"; nie wiesz mądralo, ze faceci chcą po prostu i tylko bzykać inne d**y?

Gość Hajime Sugoroku
Mężczyzna nie zdradza jeśli ma dobry seks w domu. Po prostu to się nie kalkuluje. Kłody się bronią takimi tekstami i tyle.

Gość gość
Co druga k***wa mi tu mowi jak jest

Hajime, mężczyźni zdradzają z różnych powodów. Mówię Ci to. ;-)

Nagasuka dziś Wszystko sprowadza się do tego, że samica nie domaga. Tak jak zdrada kobiety oznacza, że ona chce więcej niz jej partner oferuje. 00 Możesz mi wierzyć lub nie, ale mężczyzna to typowe zwierzę nastawione na mini-max.

Gość gość
Ty idealna kochanka uważaj bo jak jego żona to przeczyta to twój kochaś będzie do ciebie przychodził z zielskiem urwanym po drodze, oraz w brudnych gaciach i śmierdzących skarpetach. No i przyjdzie ci obsługiwać seksualnie takiego śmierdziela, bo ty pustaku nic innego robić nie potrafisz.

Uwielbiam Cię, Hajime. Chadzasz czasem na kompromisy? Brzmisz jak ostatni radykał, jak ktoś, kto nigdy nie zmienia zdania. To mi się nawet podoba. Sprawia, że głośniej przełykam ślinę. ;-) To takie samcze. Podoba mi się w teorii, bo do rzeczywistości ma się nijak, i dobrze. Już widzę te panie sprzątające u Ciebie w domu, to jak przebierasz w kobietach, jak beztrosko pokazujesz im gdzie ich miejsce. No ale przynajmniej masz "predyspozycje". ;-) x Ludzie zdradzają nie tylko dlatego, że chcą więcej. Zdradzają dlatego, że chcą mniej, inaczej, z młodszą, z brodatym, bo zdrada ich pociąga, bo byli pijani. Twój świat jest dziwnie czarno biały... x Mężczyzna to nietypowe zwierzę. Nawet jeśli świat kręci się wokół d**y, czemu nie przeczę, to istnieją mężczyźni, którzy lubią labiryntem docierać do sedna. Wiesz dlaczego? Emocje potęgują doznania seksualne. To właśnie dlatego niektóre kobiety chodzą do łóżka tylko z mężczyznami, których kochają. Niektórzy biją, wiążą, balansują na granicy bólu, strachu, obrzydzenia, inni szczęśliwi są kiedy mogą zerżnąć kobietę z którą wcześniej gadali do białego rana o Gombrowiczu, itd Są też tacy, którzy stawiają na doznania estetyczne, młode, wysportowane ciała, albo jeszcze coś innego. Wszystko to po to, żeby finał był przyjemniejszy. Więc często jest tak, że mężczyźni zdradzają, bo szukają doznań, a nie tylko chętnej dziury. Trudno tu mówić o zasadzie mini-maxi. To nie cel, a droga do celu, najczęściej bywa powodem zdrady.

Gość gość
Hahaha facet nie zdradza, kiedy ma seks w domu:D Hahahah! Serio, ktos jeszcze wierzy w jakiejkolwiek teorie typu "facet nie zdradza, kiedy..."??:D Facet zdradza, bo samczy popęd mu nakazuje i tyle.

Gość gość
"Faceta nie zdradza jak ma seks w domu" brzmi mniej więcej tak jak: "Facet nie zje sushi na mieście bo przecież ma naleśniki z serem w domu"!

Gość gość
Na kafe jesteście tylko dla seksu wirtualnego drogie panie i dla flirtu i zabicia czasu. I tak będzie. Piszecie, posyłacie zdjęcia, czytacie jak ktoś was kocha i same tak odpisujecie. Przecież nikt z wami się nie ożeni. Nie z dziewczyną z kafeterii. Łatwo to sprawdzić. Zapytajcie wprost, czy zostawi dla was wszystko i będzie z wami? Jeśli nie odpowie twierdząco, to jesteście tylko spermoszmatką. Taka prawda.

Gość gość
9.59 Kochanko, na który guziczek mam nacisnąć?

Gość gość
Tutaj są bardzo łatwe kobiety. Instrukcja ich obsługi jest prosta jak instrukcja użytkowania młotka. Nieźle tutaj bawię się.

Gość gość
Zdradza ponad 90% facetow, śmiecie twierdzic, ze kazdy z nich ma zła zonę i zero seksu?:D

Gość gość
Nie tylko mężczyźni zdradzają Wystarczy przy niku podać adres i się nie opędzicie Spragnionych wirtualu kobiet jest tutaj mnóstwo.

Gość gość
Kobiety nie są święte, chociaż lubimy za takie uchodzić...