Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pies załatwi się w domu? Nie chcę mi się wychodzić z psem rano

Polecane posty

Gość gość

Czy pies może rano załatwić się w domu w coś w rodzaju kuwety? Ktoś z was kiedyś pozwalał psu? Wiem, ze ludzie którzy mają małe psy pozwalają im czasem załatwiać się w domu. Moja sąsiadka kiedyś tak robiła. Wyspanie się jest dla mnie priorytetem, nie będę wstawać specjalnie wcześniej tylko ze względu na głupiego psa. Dodam, że pies nie jest mój, pilnuję go tymczasowo, choć nie chciałam, ale inaczej musiałby trafić do schroniska.

Gość gość
no jak nie wytrzyma to załatwi się w domu :D

Gość gość
up

Gość psiaraaa293
pies byl uczony porzadku w domu i czystosci...on wie ,ze siku w domu to jest BEEE.:) nie psuj mu tego nad czym ktos kiedys pracował.!!!nie psuj mu rozumowania...:) 1.Pies napewno sie boi ze w razie siku dostanie wp*****l i bedzie z pelnym pecherzem skamlał,piszczał,sciskal kolana tak dlugo az sie da...To nie ludzkie,przetrzymywac tak dlugo psa... W razie zlania sie w domu bedzie sie wstydził,płaszczył,przepraszał i bedzie sie ciebie bał...I co wtetdy mu powiesz???:( Pochwalisz??? zaburzysz mu cale wychowanie i zrobisz mu kielbie we łbie. Moj pies nidy sie w domu nie załawtil...raz nawet jak był sam 20 godzin ,sciskal kolana. Jesli jestes na tyle leniwy zeby wyjsc rano z psem. Idz go wysikaj o 23 ciej...i rano mozecie pojsc spokojnie kolo 10:00. Popros kogos z osiedla zeby ci go wyprowadził.? Pies to nie kot,raczej nie zrozumie o co chodzi z kuwetą. TY jestes GŁUPIA tępa dzido a nie porzadny piesek ktory nie chce szczac w domu...syfiaro.niech ci do łozka nasra