Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracilam klientke, jak to naprawic?

Polecane posty

Gość gość

Jestem kosmetyczka, mam wierna klientke ktora co miesiac zostawiala u mnie dosc spore kwoty. Bylysmy umowione z na zrobienie rzes dzisiaj bo jutro idzie na komunie a na oczach zostaly jej resztki. Tak wyszlo ze znalazl sie kupiec na moj samochod i powiedzial ze przyjedzie wiec napisalam jej ze wynikla taka i taka sprawa i ze bede wolna od jutra przez pol dnia i ze ja przepraszam oraz czekam na jej wiadomosc kiedy by chciala zrobic rzesy, w miedzy czasie przyjechal kupiec i sie rozmyslil, dzwonie wiec do klientki czy ma czas ale w ogole nie odebrala ode mnie telefonu. Teraz dzwoni do mnie znajoma ktora tez jest kosmetyczka ze ta klientka przyjechala do niej i ja wyprosila wiec zrobila jej paznokcie i rzesy a klientka powiedziala ze juz nigdy do mnie nie przyjdzie. Poradzcie prosze co moge zrobic by odzyskac klientke, moze jakis zabieg gratis? juz sama nie wiem co zrobic. Pochrzanilo sie wszystko;/

Gość gość
Szczerze? nigdy bym nie wrócła do Ciebie po czymś takim.

Gość gość
Dziwna ta twoja klientka, troche zrozumienia

Gość gość
dziwna nie dziwna, tez bym się wkurfiła dzień przed.Przecież ma cały grafik ułożony, to nie dyskoteka, tylko komunia.I stres dodatkowy.Wyslij jej ładne przeprosiny z kuponem na damowy zabieg

Gość gość
Tez bym do ciebie nie wróciła.Gosc od auta mógł przyjechac kiedy indziej,a ona miała miec jutro komunie i miała resztki rzęs jak piszesz.W sobote bez umówienia dostac sie do kosmetyczki w takiem okresie to CUD.Wystawiłas ją i zostawiłas na lodzie.Do tego ona co miesiac jak piszesz duzo kasy zostawiała.Nic juz nie zrobisz,ja bym do ciebie nie wróciła na pewno,a kupon darmowy czy co tam piszą dziewczyny odesłałabym ci z powrotem,jak zostawia duzo kasy co miesiąc to pieniądze ma i ma w d***e twoje kupony.

Gość gość
dziś Dziwna ta twoja klientka, troche zrozumienia x Klientka jest dziwna?Ty tak na serio?Miała miec jutro komunię,umówiła się do kosmetyczki a ona ją wystawiła w ostatniej chwili,gdzie dostac sie w sobote do kosmetyczki bez umówienia jest praktycznie niemozliwe.Jakby tamtej nie uprosiła,zostałaby bez rzęs.I to klientka jest dziwna?Dziwna to jestes ty i ta kosmetyczka z boej łaski.

Gość gość
ile miesiecznei zarabiasz?

Gość gość
dziś dziwna nie dziwna, tez bym się wkurfiła dzień przed.Przecież ma cały grafik ułożony, to nie dyskoteka, tylko komunia.I stres dodatkowy.Wyslij jej ładne przeprosiny z kuponem na damowy zabieg x Kupon na darmowy zabieg???Skoro ona zostawiała u niej co miesiąc duże kwoty jak pisze autorka,to pieniądze ma i tym kuponem sobie najwyżej d**e podetrze.Wystawiła ją nieprawdopodobnie wiec chamsko,w sobote,przed uroczystoscią,ja bym nigdy do takiej kosmetyczki nie wróciła,nigdy.Chocbym dostała zestaw kuponów(a bogata nie jestem).A tu na pewno jakas bogaczka wybaczy takie cos za kupon darmowy,haha.

Gość gość
jest mi przykro ze tak zrobilam, chcialam sprzedac w koncu samochod;/ Przeciez tez jestem czlowiekiem mam wyustawianych klientow na caly tydzien to z kogos musialam zrezygnowac. W jakiej kwocie voucher jej wreczyc? 100zl chyba jest odpowiednio?

Gość gość
Kto normalny umawia się dzień przed czymś ważnym z rzęsami? W ogóle skonczcie już z tą dziwna moda bo wyglądacie wiesniacko na co dzień z czymś takim.

Gość gość
chooy cie obchodzi jak kto wyglada, nie podoba sie? odwroc morde w drugą strone