Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy FB usunie mi konto

Polecane posty

Gość gość

jeśli do tej pory nie zaakceptowałam tego nowego regulaminu? Nie przypominam sobie tej całej ankiety, którą niby trzeba wypełnić, więc nawet nie wiem jak mam zaakceptować te zmiany.

Gość gość
nie wiem ale oni są nieprzewidywalni :-) prowadziłem kilka serwisów internetowych przy tym kilka fan page połączonych z tymi że portalami i wiem że są zdolni do wszystkiego :-)

Gość gość
No jeśli nie zaakceptujesz to chyba po 25 maja bo do tego dnia trzeba zaakceptować regulamin mogą zablokować. O jakiej ankiecie piszesz?

Gość gość
Problem w tym, że ja nie wiem, jak mam zaakceptować ten nowy regulamin. Wchodziłam już w zakładki regulamin i standardy społeczności i nie było tam żadnego "akceptuję". W artykułach jest mowa o jakiejś ankiecie do wypełnienia, tymczasem FB o nic takiego mnie nie prosił. Podobny mam problem z WP. Tam wyświetlił mi się jakiś komunikat o wchodzących od 25.05.18. zmianach, tyle tylko że dałam "przeczytam później". Od tamtego czasu nic mi się już nie pokazało.

Gość gość
Mi na FB wyskoczył regulamin, niestety nie wiele pamiętam bo byłem na terapii i tak na szybko wszedłem na FB i wyskoczyło mi okienko z zaakceptowaniem regulaminu. To jest w okienku na dole po lewej było "zarządzaj danymi", ale nawet tego nie kliknąłem tylko po prawej na szybko zaakceptowałem. Nie wiem co zrobić jak tego nie ma, może jeszcze się pojawi.

Gość gość
Ja nie mam pewności, czy coś takiego mi już nie wyskoczyło i po prostu nie dałam "przeczytam później". Mam nadzieję, że jeszcze się pojawi, bo likwidować komuś konto bez uzyskania jego zgody lub odmowy byłoby z ich strony kiepskim zagraniem.