Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxm

co sądzicie o takim laniu

Polecane posty

Gość xxxxxxm

wracam po 3-dniowej delegacji i nie zastaje cie w domu. przychodzisz dopiero rano. jesteś pijana tak ze nie możesz ustać na nogach. następnego dnia jesteś już trzezwa. ja każe ci przyjść do salonu. mówię ci ze nie możesz sobie chodzić na imprezy bez mojej wiedzy i wracać pijana rano. mówię że masz się rozebrać i przygotować narzędzia na lanie. wychodze i wracam po paru minutach. patrzę a ty leżysz na kanapie w ubraniu. pytam sie dlaczego się nie jesteś rozebrana a ty mówisz ze się wstydzisz . pytam się gdzie są przygotowane narzędzia a ty mówisz ze nie chce lania . każe ci wyjść na pole. siła cie rozbieram , przywiązuje do drzew , zakrywam ci oczy opaska i wkładam ci knebel do ust. próbujesz się mi wyrwać ale nie dajesz rady . patrzę na twoje śliczne białe uda , pośladki cipke i cycki , które już za około godziny będa całe sine i obolale. mówię ci ze gdybyś byla grzeczną dziewczynka to bys nie miała lania a bardzo niegrzeczne dziewczynki takie jak ty ciagle boli pupa i nie tylko. widzę twoje łzy spływające po policzkach ale nie ma litości i tak dostaniesz bardzo mocne lanie które zapamiętasz do końca życia. zaczynam od pasa wojskowego. później zaczynam bic dyscuplina, skakanka, linijka. daje ci odpocząć 5 minut masując twoje sutki cipke i pupie i dając ci klapsy. to był dopiero wstęp. teraz dopiero zacznie się lanie-powiem ci. ty zaczniesz płakać. zacznę od smyczy. później metalowy pręt . i ostatnie narzędzie to będzie kabel. dostaniesz nim około 50 uderzeń. odwiążę cie od drzewa a ty zaczniesz mnie przepraszać. każe ci iść jeszcze stać w kącie przez pół godziny nago z rękoma do góry. w tym czasie będę podziwiał moje dzieło. będziesz całą obolala. będę ci kazał również stawiać się każdego dnia o 20 na po 5 uderzeń kablem w pośladki sutek i cipke.

Gość gość
Sorry ale nie ta pora aby czytać tyle nudziarstwa.Więc moja odpowiedź-nic nie sądzę na ten temat.

Gość gość
00:27 sądze że gdybyś złamała facetowi nos to on by ci w odwecie złamał dwie ręce lub gdyby na mnie trafilo to przetrąciłbym ci kark

Gość gość
Ty zwróć uwagę to jest forum erotyczne a nie dla damskich bokserów.Nie ma się czym chwalić.

Gość dozboka
ty zboku won do psychiatryka

Gość gość
Sądzę, że prokurator będzie wiedział ile lat za to byś dostał

Gość gość
W*********j chory czlowieku

Gość gość
Ile byś chciał abym zrobił to za Ciebie? Oczywiście nie ponosząc żadnych konsekwencji.

Gość gość
wyjść na pole?? kolo z galicji

Gość gość
za dużo teksu więc nic nie sądzą

Gość gość
tym prętem to se w cymbał pieprznij zwyrolu

Gość gość
Sądze, że masz nie wszystkie klepki w głowie. Kobiety trzeba kochać, a nie bić. Impotent.

Gość gość
Chyba że go podnieca bicie

Gość gość
Po tym metalowym pręcie zastanawiam się co by było, gdyby doszło do kolejnej imprezy bez wiedzy albo spóźnienia