Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5000 plus dla "biedaków"

Polecane posty

Gość gość

np."...... uśmiechnięte twarze swoich dzieci - Zosi (13 l.) i Tomka (16 l.). Równie uradowana była ich mama, jego była żona - Monika Zamachowska...." itp. "biedacy a dla chorych w wózkach inwalidzkich itp. leżących nie ma 500+ po ukończeniu 18 lat. ZGROZA.... oby pisowce leżały cierpiały w bólu latami aż do samej śmierci

Gość gość
miało być 500+ a nie 5000, ale to pewnie niedługo dostaną bo po co młodzi mają sie męczyć pracą

Gość gość
...wszędzie te roszczeniowe niesamodzielne pasożyty... kiedy w końcu nauczycie się brać za siebie odpowiedzialność i zrozumiecie, że rząd jest od stwarzania warunków, a nie od rozdawnictwa i podcierania wam dupki?

Gość gość
jak głupi rząd i daje za darmo niejednokrotnie więcej jak za pracę to po co mam pracować

Gość gość
gość dziś Dla zachowania własnej godności? Dla samodzielności? Dla doświadczeń i samorozwoju? Po to, by pewnego dnia nie obudzić się w ręką w nocniku?... Nie wiem, jak Ciebie, ale mnie się nie da kupić.

Gość gość
i tak samo umrzesz ucząc sie pracując jak ja bez wielkich szkół i pracy, dostaniesz tyle samo co ja ok. 1,5 m x 2 m na ulicy cmentarnej

Gość gość
gość dziś Za to jakość życia lepsza, samoocena i poczucie własnej wartości, jako zaradna jednostka :) ...A Ty co takie podejście masz pesymistyczne, deprecha dopadła? :(