Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boli mnie ucho! Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam , ja mam taki problem bo boli mnie prawe ucho podczas biegania. Ostatnio na biegu o Koronę Księżnej Dąbrówki bolało mnie bardziej. Poradźcie mi coś bo na biegu mi będzie jeszcze bardziej bolało!!!

Gość Lekarz1995
No i akurat masz rację. Ucho nie tylko odbiera wrażenia słuchu ale też jest jako narząd równowagi. Polecam ci Fontalen to są takie tabletki które się popija ciepłą herbatką może ci przestanie boleć po tym leku?

Gość gość
Fontalen? piertwsze słyszę!

Gość gość
Ja cierpię na ból ucha! Pomocy!!!

Gość gospodarka
A czy jak biegasz to ci krew leci z ucha?

Gość gość
Wiesz co? Ciężko mi powiedzieć. Nigdy mi krew nie leciała z ucha a ja jem dużo chleba razowego z masłem i dlatego mi krew nie leci z ucha. Dodam ze im więcej dni tym bardziej boli.

Gość gość
Włożyłam termometr do ucha i sprawdzałam wczoraj wieczorem czy nie mam śluzu z błony bębenkowej. Okazało się że jak chodziłam to bańki z uszu mi leciały i przez to też miałam czkawkę.

Gość gość
sprawdź sobie pałeczką ebonitową żeby te bańki uszne zatkać.

Gość uratowana księżniczka
Hurra! Już mnie nie boli ucho! Wreszcie mogę skakać i biegać i bawić się z moim młodszym bratem

Gość Daria Dlebinda
W ogóle to ile ty masz lat że masz młodsze rodzeństwo?

Gość Euforyczna87
Ja? Ile mam? Ja mam 11 lat.

Gość Daria Dlebinda
A twój brat młodszy ile ma? 3 4 lata jak to tam u ciebie wygląda?

Gość Żyro88
Wiesz co? Mój brat ma 5 lat i bardzo lubi grać w piłkę nożną. Na dworze przez cały dzień jakby pani to zobaczyła w moim domu to on pokrzykuje GOOOL! i z moim tatą czasami gra. Tata wczoraj smażył kiełbachy mnie bolało ucho siedziałam przed telewizorem i oglądałam Polsat a za chwilę mój brat przybiegł spocony , wytrzepuje korki i pokazuje mi co znalazł. Gdy się kąpałam to on mi wrzucił to do wody krzyczał GOOOOL! i naprawdę lubię się z nim trochę powygłupiać.

Gość Daria Dlebinda
No to super. Gdzie wy mieszkacie? Bo ja jestem ciekaw gdzie wy tam mieszkacie.

Gość Mam go w sercu
My mieszkamy w Przeźmierowie na ulicy Wiosny Ludów 36. Trochę mój brat porysował mi w pokoju ściany i jak weszłam to krzyczał PO PO PO PO PO PO PO PO PO PO PO PO PO PO POOOOOPOPOPOPOPOPOPOPO!!!! On jest taką rozrabiaką i robi przenajzabawniejsze rzeczy. Na niego mam już taką czujność że na jego rozróby nie zwracam uwagi. Ostatnio byliśmy w palmiarni i usiadł na kaktusie. Usłyszałam jego krzyk i płacz i pobiegłam do niego i miał kolce powbijane w tyłek. To były takie jaja że aż kolec mi włożył w kieszeń tylną w spodnie. Tak się zaczęłam śmiać że aż jak jechaliśmy do domu w drodze powrotnej to mnie kłuło w pupę i mówię ja nie mogę mój brat jest psotnikiem! I jak wróciliśmy do domu to zjedliśmy obiad i zanim moja mama przyniosła to z kaszy zrobił konfetti i rozrzucał z językiem wywieszonym po całym domu.

Gość Daria Dlebinda
Małe dzieci takie w tym wieku są. Ale nie przejmuj się ja też taka byłam jak twój młodszy brat

Gość Baseny    Iwo
Jej brat Musi być zabawny

Gość Kibol Ł3
Zrób z nim coś K****A G****POLU albo go wyszarp za ucho pewnie twoja mama jest czarnoskóra i :P****FIL

Gość Anty Antifa Santise Ultras
K***a ty P***filu wyszarp go pier**** za ucho

Gość Przerażona  Nie wytrzymam
Dobra Dobra nie piszcie tak! Lepiej w ten temat nie wchodźcie! Ja wiem ja rozumiem że wy jesteście tacy ale po co wy piszecie w necie takie brzydkie komentarze? Np. Serkot **** albo coś co?

Gość Jestem  zestresowana
Won Won precz z netu źli ludzie jakiś Ł3 albo Antifa nie chce takich ludzi! Kocham ludzi miłych i zwykłych którzy normalnie piszą!!!!

Gość gość
v hg g chxchfxfrxzz bbibvyuvyuvcutcty

Gość Jestem zestresowana bardziej
Przepraszam Przepraszam Przepraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaszaaaaam to juz jest koniec kur....... mam nie mówic mam nie mówic mam nie móówic jestem rozpaczona bo mój brat dostał sie do netu o Kurcze jak on to zrobił

Gość Ondo598
Ty chyba wspominasz swój sen! To ci się śniło głuptasko! Twój brat chyba ci nie mógł w stanie tego zrobić.

Gość Zdenerwowała
Ja nie moge nic mówic pisemnie dobranoc dobranoc dobraaaaanoc dobranoc głupi wiek. Mój brat. Poszłam po herbate przed chwilą a on siedzi w necie K..a pa!

Gość Wpatrzona w brata
Nie mogę z wami dyskutować jakby co. Muszę uśpić brata. No to do zo! Pa Cześć! :P już się uspokoiłam.

Na ból ucha dobry jest olejek kamforowy na watę kilka kropli i do ucha włożyć .Polecam.

Gość Dorukk
No i dobrze. Problem się wczorajszy skończył. Teraz czekamy my tylko na bieg i ja chcę z moim bratem pobiec w jutrzejszym biegu Panorama w Suchym Lesie.

Gość Miła i sympatyczna Sexi
Uff Teraz mój brat 5-letni mnie sie pyta co to jest infekcja uszna. Z niego bedzie naprawde wielki pytajnik.

Gość Zabawny  jak  zawsze
Wiecie co mi brat wczoraj zrobił ? Ja bujałam się na huśtawce a on mi polał wodą głowę i się zaczął śmiać i on powiedział Sznejk Plosk Minot i mi nawet okulary wrzucił do piasku i wziął ten piasek ja się spojrzałam na niego a on sypnął w moje oczy. On to chyba słyszał w jakiejś bajce na MiniMini+ bo on ogląda dużo bajek a najwięcej ogląda meczów piłki nożnej i jego ulubiona bajka to jest Panda Szrek. On jest fanem tej bajki nawet ma plecak z Pandą Szrekiem.