Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety po 30stce o siebie nie dbają?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest na to jakiś przywilej? Większość kobiet po 30stce jest roztyła, zmarszczki, cellulit, jakieś rozstępy, to ohydne. Sporo ma żółte, przebarwione zęby, rozciągnięte pory na twarzy. Każda 30stka myśli, że nie musi już o siebie dbać? Choćby z szacunku do mężczyzn obcującymi z Wami zacznijcie dbać o siebie bo smutno patrzeć

Gość gość
dlatego wszystkie moje kochanki nie maja wiecej jak 25 lat

Gość gość
To trochę śmieszne ze myślisz, iż zmarszczki wynikają z nie dbania o siebie... po 30 są już normalne. Pory na twarzy wynikają z rodzaju cery, przy tłustej są rozszerzone, ale za to osoba taka ma mniej zmarszczek.

Gość gość
Bzdety. Zaniedbane, otyłe, z cellulitem , czy z rozstępami są i nastolatki i 20, 30 , 40, 50 _latki. Taka Megan 3 lata starsza a za księcia wczoraj wyszła. A tu piszą ze 30latka to stare pudło.

Gość gość
typowe żale janusza z bebzunem i piwem w tłustej łapie

Gość 30tkaaaa
Autor ma racje. Kosmetyczka, dentysta i dieta to nic szczegolnego, podstawy dbania o siebie.

Gość gość
Pory z wiekiem wyglądają coraz gorzej i są szersze, zmarszczki to też naturalny proces, nie wydaje mi się żeby szacunek do ludzi wymagał ostrzkiwania się. Zęby? Szkliwo z wiekiem robi się przezierne i nawet wybielanie daje kiepskie rezultaty, pozostają licówki, które kosztują kupę kasy i są uciążliwe. Zresztą większość młodych ludzi wcale nie ma białych zębów. A poza tym to statystyczny facet 30+ wygląda znacznie gorzej niż statystyczna kobieta, za to samopoczucie takiego Janusza często jak u autora, co jest śmieszne..

Gość gość
zalezy jakie kobiety

Gość 30tkaaaa
Co za bzdury z tymi porami. Mam 35 lat i odkad skoncxylam 25 dbalam o cere tak bardzo jak moglam, sen 8g, zdrowe odzywianie. W dodatku teraz zabiegi poprawiajace kondykcje skory mozna wykonac samemu po malej inwestycji w narzedzia. Zeby? Nie pale, nie pije...wole byc zdrowa. Zmarszczki? Mimiczne drobne jak sie usmiechne. Kobiety ktore widuje nieraz wygladaja lepiej po 50tce z tymi zmarszczkami ale od razu widac taka ktora dba o siebie, jest szczupla wysportowana i taka wlasnie ktora uwaza, ze ot starzeje sie to trudno. Ale wygladac staro w wieku 30paru lat to akurat jest kwestia trybu zycia i dbania o siebie.

Gość gość
yyy.. może zmień środowisko, w którym się obracasz, bo ja widzę, że właśnie te 30+ są bardzo zadbane i wiele nie wygląda na swój wiek.

ja mam 31 i z tym roznie,ale... zalezy od tego jaka kobieta. Jedna dba inna nie dba.. Wydaje mi sie , ze akurat nie wiek ma znaczenie. Ze wygladaja starzej od 20-latek ...sprawa oczywista ,ale ze sa zaniedbane (?)

Gość gość
A dlaczego faceci po trzydziestce o siebie nie dbają? Piwne brzuchy , zapuszczona broda , byle jakie ciuchy , Co to ma być?

Gość gość
bo maja mezow i nie musza.

Gość gość
faceci samotni wygladaja jak brudasy i smierdzace flejtuchy

Gość gość
jak facet nie ma zony to wyglada jak smieciarz

Gość gość
Autorze tematu a wiesz co to jest starość? Dlatego mamy zmarszczki i rozstępy a otyłe są też młode dziewczyny.

Gość Ruddaa
Mam 31 lat a wyglądam korzystniej niż sztuczne zrobione 20-tki :) Ok i sylwetkę dbam - genetyka :P Włosy raczej codziennie Max co drugi dzień umyte. Delikatny makijaż podkład tusz puder na policzki. Cellulit Mam, Baa zmarszczek brak za to rozstępy są. Ubranie czyste codziennie mam. Co to znaczy dbać o siebie?

Gość gość
A no po to niedbaja zebys miała o czym pisać nudziaro

Gość gość
Najgorsze są stare panny po 30. Polepione włosy i woń potu to najczęstsze przypadki. Strach pomyśleć jak długo noszą majtki i biustonosze.

Gość gość
Zęby też mają brzydkie. Żółte i w dodatku "co drugi wystąp" lub dziurawe.

Gość gość
gość dziś Najgorsze są stare panny po 30. Polepione włosy i woń potu to najczęstsze przypadki. Strach pomyśleć jak długo noszą majtki i biustonosze. gość dziś Zęby też mają brzydkie. Żółte i w dodatku "co drugi wystąp" lub dziurawe. xxxx to chyba na zapadlej wsi

Gość szry
"A poza tym to statystyczny facet 30+ wygląda znacznie gorzej niż statystyczna kobieta" - prosze o zrodlo tych danych statystycznych, do ktorych odnosi sie to porownanie. albo prosze nie bredzic. w temacie - nie ma reguly, troche genetyka, troche dotychczasowy i obecny styl zycia/dbalosc o siebie. czasami jedno zawodzi, czasami drugie, brak ludzi idealnych - procz takich,ktore sie za ideal uwazaja, ale... to powinno sie weryfikowac:D

Gość gość
Pewnie autor wątku nie zaczail, że te zadbane trzydxiestolatki nie wyglądaja jak trzydziestolatki :)

Gość gość
Ja nigdy o siebie nie dbałam :p

Gość gość
Za to my faceci dbajmy o siebie, badzmy wysportowani i dobrze ubrani. Nie wszystkie z polowa na pewno. Nie twierdze, ze kazdy facet jest zadbany.

Gość gość
Wielu facetów po 30stce ma piwne brzuchy, łysine, brodę która ich postarza, Nie dbają o siebie ale za to zrobią dym zonir która przytyla parę kilo :-\. I nie trzeba prowadzić statystyk żeby dojść do takich wniosków, wystarczy się rozejrzec na ulicach...

Gość gość
Oczywiscie, ze tak. W porownaniu ze mna np polowa to potwory. Wyglad 10 wiecej niz maja, a ja wyglad 10 mniej niz mam.

Gość szry
00:19 ciekawe... mieszkasz w jakims miejscu, gdzie 90% populacji to mezczyzni? moze trzeba sie przeprowadzic? albo powazniej zastanowic czy to 30+, 40+, albo 50+? jakos ciezko mi uwierzyc, ze masz taka wade wzroku, ze umiesz okreslic czyjs wiek +/- rok i nigdy sie nie mylisz:D