Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona non stop krzyczy i nie chce seksu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Piszę tutaj bo już naprawdę nie mam do tego siły Jestem związku od trzech lat rok temu zdarzyła się sytuacja że wróciłem z kraju i żyłem za pieniądze zarobione za granicą by otworzyć swój biznes niestety biznes nie dał dochodów więc za Pożyczałem się u dziewczyny. W tym momencie jestem zapożyczony na ponad 15000 zł ona jest tym faktem bardzo poirytowana. Otworzyłem kolejny biznes który daje stałe realne pieniądze i dzięki temu można się z tego utrzymać zaczynam powoli ją spłacać ale podczas większej kłótni zaczyna mi grozić że jeżeli nie spłacę to źle się to skończy że opowie całej rodzinie jaka jest sytuacja i że spiszemy umowę i pójdziemy do notariusza jeżeli jest dobrze to przepraszam że tak powiedziała. Uwierzcie ze robię wszystko Byleby tylko ją spłacić bo po prostu czuję się za to odpowiedzialny ale wiecie biznes nie zawsze tak szybko się rozwija jak byśmy chcieli. Ponadto od około trzech tygodni w ogóle nie uprawiamy seksu ona na stop krzyczy robi histerię mówi że nie sprzątam w domu a Sprzątam bardzo dużo ponieważ ja pracuję w domu Ona pracuje 8 godzin na etacie. Czy myślicie jeżeli bym wziął pożyczkę z banku i spłacił ją całkowicie to sytuacja by się nagle zmieniła? Prosze was o zdanie w tym temacie

Gość gośćchufladka
Mysle ze nic sie nie zmieni bo to taka krzykaczka jest i awanturniczka :O

Gość gość
Tego boje sie najbardziej a co lepsze ja zawsze staram się być spokojny i opanowany a ona potrafi trzeskac szafkami rzucać przedmiotami itp. Ja tez święty nie jestem. Ale juz myslalem by cos na boku robić ...