Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Co to znaczy, kiedy dziewczyna zwraca się z karcącym i opiekuńczym tonem?

Polecane posty

Pytam się, bo zauważyłem coś takiego i mnie to trochę zastanawia... Jakby mi matkowała trochę

Gość gość
znaczy, że jest dojrzała i zamiast robić Ci burdy, próbuje Ci coś przekazać nie kłócąc się

Jest opiekuńcza, kiedy się pyta czy odpocząłem, jest karcąco - opiekuńcza, kiedy mówi, że powinienem się wysypiać (bo nie zawsze mogę sobie na to pozwolić) i jest karcąca, kiedy mówi, że "nie powinienem słuchać Kotońskiego, bo zgłupieję"...

Gość gość
14:21 Dobre spostrzeżenie.

Gość gość
nie widzę w tym nic strasznego, widać, że się martwi o Ciebie po prostu. a jak Ci to nie pasuje to zawsze możesz z nią pogadać, widać, że jest rozsądna więc pewnie dotrzecie do konsensusu

Gość gość
Jesteś dla niej ważny, tak wyraża zainteresowanie twoją osobą i twoim życiem. Czy to jest dla ciebie dziwna oznaka, czy nikt wcześniej się o ciebie nie martwił?

14:44 -Wszystko fajnie, tylko że my znamy się tylko przez pewien portal rozrywkowy i nie znamy się w realu

Gość gość
Od czegoś wszystko się zaczyna. Jeśli ci nie pasuje ona to poszukaj takiej która będzie cie olewać.

Gość gość
Jest dojrzałą osobą a Ciebie traktuje jak smroda który nie potrafi sam o siebie zadbać i trzeba Ci mówić co masz robić, jak mama gdy miałem 6 lat.

15:43 - Nie mierz mnie swoją miarą. Mnie nikt nigdy nie traktował, jak smroda, ani nie będzie

Gość gość
Jak chcesz być traktowany poważnie to patrz na jej potrzeby także. To co robisz wpływa też na nią. Nie bierzesz tego pod uwagę.

Gość gość
Traktuje cię jak sierotkę a powinieneś być w jej oczach facetem, nie pozwól albo kobieta traktowała cię nie poważnie.

Gość gość
Widzi w tobie pierdołę, którym trzeba się zająć.