Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

katolicyzm

Polecane posty

Gość gość

Czy latwo wam przychodzi mowic,ze nie jestescie katolikami? Ze nie chodzicie do kosciola? Albo wrecz w ogole nie wierzycie w Boga? Mam wrazenie, ze wiele ludzi udaje i klamie,zeby miec spokoj i deklaruja sie jako katolicy. Ze strachu, z wygody....

Gość gość
A czemu nie ?

Ja przestałem być katolikiem w wieku lat 15, 16. W tym postanowieniu trwam do dzisiaj. Papiestwo/KRK jest zapowiedzianym w Piśmie Świętym, księdze Daniela, rozdziale 7 Antychrystem - rogiem, który wyrósł na głowie czwartwgo zwierzęcia, czyli Imperium Rzymskiego. KAtolicyzm powstał, jako oficjalna religia państwowa Państwa Rzymskiego, na potrzeby Państwa Rzymskiego... Czyli krk/Papiestwo to kontynuacja Państwa Rzymskiego, czyli wymienionego w Apokalipsie Babilonu...

Gość gość
Ja nie mam potrzeb religijnych i boje sie o tym mowic. Czuje sie z tym sama na swiecie :-D Autorka.

Gość gość
Bóg z Wami dobrej niedzieli:)

Gość gość
Broken, jesteś podła, jak zresztą każdy nawiedzony katol. Twoje wypociny nic tu nie wnoszą, więc spiertalaj podłoto:)

Gość ktosiekłosiek
i co z tego? twoje dzieci (o ile je bedziesz miala) i tak beda muzulmanami.

Gość gość
No jak bedzie trzeba to niech beda muzulmanami,jak nie ma sie jak przeciwstawiac :-D Ale mi chodzi o sile presji polaczkow. Presja jest i ma sie dobrze.

Gość gość
Bóg z Wami dobrej niedzieliusmiech.gif X Tylko który? Ludzie wymyślili sobie tysiące bogów i bożków, a każdy z nich tak samo prawdziwy jak i Twój. Pozdrawiam:)

Gość gość
Katolicyzm to falszywa religia stworzona przez Konstantyna, oparta na Mitraizmie i innych religiach poganskich. Z Bogiem Abrahama, Izaaka i Jakuba nie ma nic wspolnego.

Gość gość
Wszystkie religie są fałszywe bo oparte na kłamstwie. Żadnych bogów nie ma. Istnieją jedynie w ludzkiej wyobraźni tak jak elfy, hobbity, jednorożce czy marsjanie.

Gość gość
Niech Duch Święty ześle na niedowiarków łaskę wiary, a wierzącym doda sił, by trwali przy Chrystusie i nie wstydzili się nigdy wyznawania swojej religii. Pokój Wam wszystkim.

Gość gość
Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli...

Gość gość
Błogosławieni, którzy nie dali się nabrać na religijne kity wciskane przez wszelkiej maści guślarzy i szamanów, albowiem oni zachowają zdrowy rozum i pieniądze:)