Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzam swoją żonę, gdy opowiedziałem o tym kumplom w pracy...

Polecane posty

Gość gość

Wyśmiali mnie, że chyba z własną ręką. Jak powiedziałem kiedyś żonie, w żartach, że pora znaleźć sobie kochanke, to mnie wykpiła, e jestem brzydki i żałosny. Z jednej strony dobrze, podejrzewam, że nawet jakby nas przyłapała w łóżku z kochanką uznałaby, że ma zwidy prędzej. Nie wiem co gorsze, że mam kochankę, czy ,że nikt nie wierzy, że ją mam, z dwojga złego lepiej, że nie wierzą :)

Gość gość
hehe :D dobre autorze :D To teraz możesz zdradzać z czystym sumieniem bo w razie czego, jak się wyda przed żoną czy przed kumplami to zaśmiejesz im się w twarz i powiesz "przecież mówiłem ! " :D a najlepsza to ta twoja żona, bo tak to właśnie jest że one wszystkie takie pewne i z tymi niby brzydalami siedzą ale potem jakby co, to zonk haha

Gość gość
Dlatego właśnie trzeba brać sobie przystojnych a nie jakieś brzydkie wieprze bo jeden i drugi może zdradzić a z dwojga lepiej przecież mieć przystojniaka niz jakaś pokrake że wstyd się pokazać

Gość kośćxxx
a czy ty naprawdę jesteś taki brzydki, czy to tylko opinia niektórych ? jak wygladasz ? opisz się

Gość gość
Kolego, Ja mialam romans z gosciem. Nawet gdybym z nim byla przy jego zonie, to poglaskalaby go po glowie i mowila jakinon biedy a Ja go zbalamucilam. I wiesz co jest gorsze. To ze on i ona wiedza, ze musza udawac szczesliwych, bo co ludzie powiedzia, a na zmiane szukaja wrazen na boki. Gosc mi wkrecal,ze ma juz sprawe rozwodowa. Wkoncu zapytalam Jej, zeby nie kryc sie....troche mocno sie zdziwiła....i Ja tez.