Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćchufladka

Kawa z cukrem bez smietanki

Polecane posty

Gość gośćchufladka
Kawa Skarbie :) U mnie dzis pogoda 10 a samopoczucie 9,5 :P Jestem taka szczesliwa :D mam nadzieje, ze Twoje samopoczucie jest lepsze niz wczoraj... Kawa, rzucilam okiem na linki o medytacji, nie widze w nich Adama Bytofa :P Swietny facet... kiedys nawet wymienilismy kilka wiadomosci. https://www.youtube.com/watch?v=1UFPBseC-SU Od minuty 8:23 do 9:50. Nie przyjmuje wszystkiego o czym mowi bezkrytycznie ale absolutna wiekszosc jest zgodna z moimi przekonaniami. Czy wierze w anioly? Pewnie, Kawa, ze wierze :) Kazdy ma swojego aniola. Kabaret Hrabi?Naj-lep-szy!! Kocham :P Ach Kawa, dzis mijalam takie magiczne miejsce... male jezioro, kaczki a wokol tylko trawa... Pomyslalam sobie, ze byloby mi bosko móc tam posiedziec na jakims wielkim kocu i posluchac muzyki tak glosno, zeby potem glowa bolala :P i to bylaby taka muzyka: https://www.youtube.com/watch?v=NqAOGduIFbg a potem ... https://www.youtube.com/watch?v=rrVDATvUitA Milego dnia Kawa, Skarbie, potem Ci wysle jakas fajna nute jak mi cos wpadnie w ucho, a ostatnio rzadko mi cos wpada, wszystko mi sie juz znudzilo i nie mam czego sluchac a klasyki nie zawsze moge :(

Gość gośćchufladka
Gdzie jestes Kawa jak ja jestem tu? :(

Gość gośćchufladka
Kawa Skarbie :) Dzis sie obijalam i wieczorem musialam nadgonic... nigdy wiencej. Gach w delegacji a ja juz w lozku. Zasne raczej w kilka minut :( Snij kolorowo Kawa. Buziaczek :)

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Chufladka! Witaj koffana;-) Hm...musze ogarnac to troche co napisalas?:P Wpisalas chufladka i wyskoczyl PATOLE ERO?...:P wyszukalam te temat i jest dla dojrzalych 30+....no nie wiem kto taki madry byl ze wpisal nas...bo ja np. z erotyka nie wiele mam wspolnego:P ten kto nasze nicki wpisal,szuka zaczepki...byc moze jakas riposta slowna by mu sie przydala:P az by mu w piety poszlo:D tak by sie zaczerwienil...burak jeden:P (ale ze wstydu) przydalo by sie mu tak przysadzic ze az sie w nim zagotuje...i klawiature popsuje...hehe...co za rym koffana;-) Szkoda ze jestem po miesiaczce...bo przed, mam wieksze napiecie i pewnie bym dowalila takiemu:P...a tak to jestem jak owieczka...potulna...hehe...to byl zart:P No dobra moze nie jak owieczka ,ale jak koza co moze uzyc rogow i takiego poslac w kosmos..hehe...chociaz moze nie w kosmos bo poczul by sie jak bohater niczym Gagarin..a to nie wchodzi w gre..predzej to gdzie go poslac Chufladka?;-)...moze do jakies puszczy,albo zamknac takiego w klatce z tygrysem lub lwem..przynajmniej taki drapieznik pozywienie by mial...chociaz nie bo moglby sie udlawic jego strachem...hehe...no i widzisz ,i tak zle i tak nie dobrze...ale ze jestem dobra chrzescijanka..pozwole Panu Bogu rozprawic sie z takim klamczuchem,ktory nie ma racji...i plotki sieje:P ze my to niby" Patole z ero" co za banal:P

Nie bylo mnie koffana;-)bo chce odpoczac od kafeterii...dzisiaj caly dzien w ruchu...duzo czasu zeszlo mi w sklepie ,potem o 18:00 msza sw. i procesja (zakonczenie Bozego Ciala) skonczylo sie o 20:00...teraz czas jakas kolacje zjesc;-) umyc sie ,obejrzec cos fajnego;-)...moze jeszcze cos poczytam ...no i spac;-) A jutro dzien swistaka...hehe...i na nowo ...dzien za dniem i tak wkolko...jak chomiki w swoim kreciolku....hehe...

Koffana Chufladka;-) Wczoraj ogladalam film pt."Wieczor kawalerski"...hehe..stare dobre lata 80..komedia :P nie wiem czy lubisz takie filmy?;-) ale na poprawe humoru,albo na mily wieczor to jak najbardziej:)ja wole komedie,albo komedie romant....ale wiem ze lubisz nieco inne wiec wkleilam linki moze bedziesz chciala zobaczyc,choc pewnie juz ogladalas;-) no ale moze jednak nie;-) https://youtu.be/nwfh7i2_luc https://youtu.be/5KaJewQTMvM https://youtu.be/vHkW3Ot8anM Koffana a tu masz dzien swistaka...hehe fajny film:) https://youtu.be/BjegqDK0ktM Tak wklejam...jak by mnie nie bylo to bedziesz miec co ogladac...hehe:P https://youtu.be/HWPSdi656nw Lub https://youtu.be/EMUq2nwuP6M Troche staroci...ale ja lubie do takich staroci wracac:P Osobiscie polecilabym Ci film z Hally Berry:) Bardzo lubie ten film i jak wiesz aktorke takze;-) https://youtu.be/3dmB2H1f4Ts Pozdrawiam !:) milego wieczoru;-) i milego ogladania...obejrzyj koniecznie "Duchy goii";-) jak dla mnie dobry film:)

Chufladka! Koffana ;-) wlasnie koncze ogladac ten film;-) https://youtu.be/gTKeIIwO1Mg A potem ide sie umyc i spac:) Wiec milej i spokojnej nocy...niech ten piatek zbudzi Cie z radosnym nastawieniem:) milego weekendu koffana;-) dobrego samopoczucia i piekniej pogody:) https://youtu.be/vVQWOy9iUqo Spedz ten piatek w rytmach mambo...niech rusza sie Twe cialo...hehe wraz z rytmem...eee mambo...mambo italiano...hehe Dobranoc:)

Gość gośćchufladka
Hahaha :) Kawa Ty troszke zmija jestes :P sorry żmijka znaczy ;) Chcesz biedaka w kosmos wysylac a mnie to wisi gdzie jelenie sobie pujdom :P Niech idom w pistu :P Moje doswiadczenia sprawily ze w tej chwili nic nie jest w stanie wyprowadzic mnie z rownowagi Kawa. Poza tym ja takie ciele jestem... i duzo umiem zniesc ale jak juz komus uda sie nadepnac mi na odcisk to... Boze miej go w swojej opiece ;) Poszesz ze niewiele masz wspolnego z erotyką... a co to jest erotyka Kawa? :P Napisze pozniej :) Milego dnia :) Buziak :)

Gość gośćchufladka
Kawa Skarbie, braklo mi kawy :( Pije sobie oszczednie bo na smierc zapomnialam kupic :( nie wiem jak dociagne do konca dnia :( Kilka filmów które mi przyslalas znam a kilku nie znam :P Moze kiedys zrobie sobie dzien filmowy tak jak proponujesz :) Ducha Goi obejrze bo mnie zaciekawil z tym, ze nie wiem kiedy i nie wiem czy na pewno :P U mnie pogoda: 6 i samopoczucie podobnie bo strasznie niewyspana jestem i kawy nie mam. Ja tez jak Ty przed okresem jestem wsciekla na caly swiat a najgorsze jest to, ze chcialabym wtedy, zeby wszyscy zeszli mi z drogi ale jednoczesnie, zeby ciagle byl blisko ktos kogo moglabym bez powodu "kopnac". Musze byc w tym czasie straszna bo samej ze sobom mi ciezko wtedy :( Eh, zeby tak moc sobie wybrac jakis dzien swistaka i przezywac go milion razy :P a potem umrzec ;) Choc z drugiej strony... strasznym moze byc przezywanie do znudzenia czegos pieknego... wiec z tymi marzeniami to lepiej ostroznie. Aniele moj...cofam to zyczenie :P https://www.youtube.com/watch?v=q26kCdatosQ&list=RDMMq26kCdatosQ&start_radio=1

Gość gośćchufladka
Kawa :( Tak mi sie chce spac 😭

Oczywiscie kilka moich wypowiedzi zostalo skasowanych,tylko ze w nich nie bylo nic niestosownego:P co za ciul lub ciulica kasuje moje wypowiedzi:P pewnie jest pusty/a jak beben maszyny losujacej przed zwolnieniem:P Byc moze to ta sama osoba co nas wpisala na "Patole z ero" widac ze cos biedaka uwiera...mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie to jego sumienie...hehehe Ok zmiana tematu;-)...u mnie upal:( poprostu jest tak goraco ze szok:( jest przed 14:00 a ja juz nie mam sily:( takze pogoda, dalabym 10/10;-)..ale ze nie lubie upalow to 5/10....hehe...samopoczucie takie sobie wiec pewnie tez 5/10...czyli fifti ,fifti;-) No moze jesli kawe bym wypila,moze mi sie polepszy:) chociaz watpie w to:(

Chufladka! Czy ze mnie taka zmija?;-) chyba raczej nie;-) no moze bardziej zmijka,to juz predzej,ale nie jestem jadowita:P i nie pluje tym jade...ja go bardziej polykam,bo za duzo sliny wytwarzam...hehe Masz racje co do tego gdzie te jelenie pojda...a niech ida... nawet w roj mrowek niech wleza,a przy tym niech glowa zachacza o drzewo z gniazdem oss...hehehe Tez tak mam ,jak mi ktos zajdzie za skore to nie ma po dobroci...tylko wojna...moja droga;-) Bitwy czasami przegrywam,ale wojne zawsze wygrywam...hehehe Trzeba miec strategie...i czasem warto byc taka mrowka...mala,niepozorna a przy tym uszczypliwa;-) po co zjadac po kawalku jak mozna stopniowo sie tym upajac....hehe i takiego delikwenta zalatwic rach-ciach...:D No dobra troche sobie pozartowalam:P ale zadalas pytanie ,wiec postaram sie na nie odpowiedziec;-)

Czy ja mam cos wspolnego z erotyka?;-)nie a skad....koffana;-)erotyzm to mam w sobie,przeniesiony z pokolenia na pokolenie;-) to u mnie taka tradycja;-)moja babcia go miala,moja mama go ma,moja siostra tez posiada,wiec ja jako najmlodsza z tego grona musialam sie nim zarazic;-)....byc moze przez przypadek:D a byc moze mam go w genach;-) Genetyka jest to wspaniala dziedzina...ja osobiscie jestem nia zachwycona;-) a wiesz jak bardzo ona wplywa na czlowieka...wszystko jest zawarte w DNA(czyli kwas deoksyrybonukleinowy),ktory odpowiada za kolor oczu,wlosow...to jest taka mieszanka genow ze nawet James Bond mial by klopot z kazdym genem,ktory jest odpowiedzialny za dana funkcje;-) ok tyle o genach...pytalas jeszcze o to co to jest erotyka;-) hm...postaram sie odpowiedziec na to pytanie;-)Chufladka;-) za chwilke koffana:) tylko sie czegos napije,bo mnie suszy...hehe...spragniona jestem:P

Co to jest erotyka?;-) co to takiego?;-) Pod pojeciem erotyki rozumiane jest ogol form i zachowan zwiazanych z tematyka milosci zmyslowej,a wiec wykraczajacy poza sama tylko plciowosc.;-) Erotyka jest duchowa sfera plciowa;-)przy tym sa pobudzone zmysly;-) to one dzialaja najbardziej,wtedy gdy sa pobudzone. Erotyka jest bardzo szeroko rozumianym pojeciem przedstawiajacym przy pomocy slowa lub obrazu sceny seksualnej ,ktore w normalnych dzialaniach budza pozadanie;-) Erotyka byla dla wielu ludzi inspiracja do tworzenia wierszy,poezji,filmow erotycznych,ksiazek o tej tematyce...;-) Erotyka mozna nazwac poped seksualny ,ktory bedzie zawsze towarzyszyl w koncowym akcie szczytowania...hehe Ale zeby dobrze Ci to nakreslic ,opowiem Ci historie Floriana z Bawarii ,ktory z popedem nie umial sobie radzic,ale mial w sobie duzo erotyzmu,podobnie jak jego parnterka Helga...od erotyzmu az kipiala...hehe Tak wiec pewnego dnia Florian poznal Helge na corocznej bawarskiej imprezie;-) kiedy tak Florian wlewal w siebie piwo,ktore przynosila mu Helga:)bowiem byla kelnerka lokalu "Pod golym niebem";-) Tak mu sie spodobala ze Florian zaczal sie do Helgi przystawiac;-) Helga,opierajac sie o stol ,chwycila za pusty kufel ,schylajac sie pokazala niechcacy rabek biustu ,ktory mial piekny przedzialek;-) w tym momencie oczy Floriana byly skierowane nie na twarz Helgi,ktora uroczo i z wdziekiem usmiechala sie do niego...ale na obfity ,jedrny biust,bedacy duzym atutem Helgi...;-) Zachowanie Floriana uzmyslowilo mu ze jest napalony na Helge,az tak ze nie mogl powstrzymac swoich pragnien...musial tej nocy z Helga uprawiac sex:) Wymyslil sobie ze zaprosi Helge do swego pokoju...tak wiec kiedy sie znalezli w nieduzym,ale jakze przytulnym pomieszczeniu...Florian nie wytrzymal i zaczal calowac i piescic Helge zaczynajac od ust,powoli pieszczac jej szyje ,wsadzajac swoja reke pod jej rozkloszowana miniowke;-) jego jezyk piescil ja po calym ciele,az doszedl do najbardziej intymnych zakamarkow...delikatnie muskajac jej krocze jezykiem pobudzal ja jeszcze bardziej...Helga z podniecenia cala drzala...jeczac i wykrzykujac.. Ja!,ja!,ja! Hor nicht auf!( czyli nieprzestawaj) Byc moze bedzie ciag dalszy...;-) ale poki co mam robote...ehhh;-) Pozdrawiam Cie milo Chufladka :) bede pozniej

Gość gośćchufladka
hahahaha :) Kawa no ja sie chyba w Tobie zakocham :P :D Szalona Wariatka :P No wienc tak, ja tez przegrywam bitwy, czasem i wojny, choc ostatnio udalo mi sie pare wojen wygrac. Pozwalam innym na wyrzywanie sie w jakis sposob na mnie... choc wlasciwie to powinnam uzyc czasu przeszlego :P Ale jest taki moment Kawa, ze czuje zwyczajnie, ze wiencej nie dam rady... mam wtedy do wyboru albo sie polozyc i zdechnac albo rzucic przeciwnikowi w pysk renkawiczkom :P Skarbie erotyka...aaaa to juz zakumalam :P wlasciwie to jestem mistrzem w tym fachu tyle, ze u mnie braki w edukacji i slownictwo mam ubogie :P Cos Ty mi takiego erotyka czasnela? Jak ja mam teraz pracowac, co? :D

Gość gośćchufladka
Wpisalam w przegladarke "chufladka"i pojawil sie kolejny temat : Czy sa tu... wchodze, a tam ktos napisal: slodkie idiotki. Kawa no wyobrazasz sobie??????? Ja??????????Ze ja niby slodka?????? heh

Gość gość
głupia cipa nie wie ze pisze ze zbokiem.ha ha ha

C.d Heldze bylo tak dobrze ,ze zrobila sie mokra;-)myslala tylko o tym by poczuc Floriana w swoim lonie:P ale zanim to nastapilo Helga zaczela piescic czlonek Floriana ,ktory stal sie nabrzmialy i chetny do penetracji z partnerka;-) Kiedy Florian wsadzil Heldze swojego penisa, ta z rozkoszy zaczela jeczec .....domagajac sie znacznie szybszych i gwaltownych ruchow;-) Oby dwoje kochali sie namietnie,zmieniajac pozycje i pieszczac sie:P az doszli do finalu razem...Helga w uniesieniu zastekala Ja!ja!ja! A Florian cichym lecz slyszacym pojekiwaniem doszedl do szczytowania;-) Oto historia Floriana i Helgi i ich namietnosci....przesiakniete erotyzmem;-) Koffana mam nadzieje ze teraz to wogole odmowisz pracy i zastrajkujesz...hehe Byc moze jakis Florian czai sie obok Ciebie?;-)ktory jest akurat zdolny do penetracji...hehe...to byl zart:P Pracuj koffana...daj z siebie 100% jak trzeba,a tym kto wzbudza negatywne emocje to wyjdz z nim na ring i poboksuj...moze tez Ci ulzy,jak oberwie i po pysku dostanie...i nie poddawaj sie...nigdy w zyciu!;-) Co do glupich tematow to sie nie przejmuj;-) wez na luz;-)...ludzie zawsze gadali i beda gadac...a Ty badz madra i nie daj sobie cos tam wmawiac...to co inni mysla to ich sprawa;-) Wiesz dobrze jaka jestes:)ten kto zaklada takie tematy to sam jest chyba idiota...wiec co tu duzo mowic:) Ps.mamy towarzystwo Chufladka,ktos nas podglada...hehe...i nawet uwaza ze ktos tu jest zbokiem i c...pa:P To dopiero trzeba byc idiotka/ta miec takie spostrzezania...hehe A tu piosenka,co by Ci umilic czas;-) https://youtu.be/fLVzw9wVd9o

Gość gośćchufladka
pfiii Kawa takie powiesci to ja mam u siebie w sypialni co drugom noc :P no chyba, ze gach w delegacji :( Kawa, ekshibicjonisty tez ludzie...niech patrzom ;) Ty niepoprawna jestes :P

Chufladka! Hehe ....niepoprawna czasem bywam,ale lubie byc konkretna;-)jak juz powiesz A to trzeba powiedziec B...jak cos zaczynam to koncze;-) Tak wiec ,jak narazie zostawiam sprawy erotyczne w Twojej sypialni...;-)jesli wiele tych historii powstalo w Twoim lozu,to nie zadawaj mi pytan...co to erotyzm?;-)ale warto byc wyedukowanym i wiedziec takie rzeczy...wkoncu co ludzkie nie jest nam obce,kazdy robi to we wlasnym lozu...tylko udaje ze nie ma z tym nic wspolnego;-) Wiesz Chufladka wystarczy ze napiszesz cos z sexem zwiazane,a zaraz ktos uzna ze zboczona jestes lub tym podobne...a gdyby nie sex to ludzkosc juz dawno by wyginela...hehe Bede pozniej ....buziak:)

Gość gośćchufladka
Kawa :D :) brak mi slow do Ciebie ... mowilam, ze mam ubogie slownictwo :P Buziak :)

Chufladka! Co dzis wieczorem porabiasz?;-) bo ja zamierzam spedzic wieczor przed telewizorem,bo bede ogladac Opole;-) jak co roku:) to taki moj rytual...jesli chodzi o festiwale;-) Chufladka ,podalam Ci linki do filmow...ogladalas juz jakis?;-) czy nie?;-) A to pod to Opole;-) https://youtu.be/o9Vb0Ld-EcE Moze zrobimy liste przebojow Chufladka?;-) Napisz jakie piosenki chcialabys uslyszec;-) a ja spelnie to marzenie...hehe Ps.Bardzo lubie piosenki Anny Jantar:) czytalam jej biografie...i wiesz mysle ze byla bardzo fajna babka,tylko szkoda ze tak szybko odeszla:( ale taki bywa los przewrotny:P ile komu jest dane tyle bedzie zyl:)

Chufladka! A wiesz co ja znalazlam wpisujac swoj nick...hehe...ten temat....poczytaj sobie :D https://f.kafeteria.pl/temat/f1/gdzie-w-bialymstoku-poznac-w-realu-kobiete-po-30stce-p_7037777 Wiesz fajnie poczytac cos po jakims czasie,mozna boki zrywac...hehe Znalazlam jeszcze inne tematy ze swoim nickiem,ale to innym razem;-) Narazie ogladam Opole...jak cos to pisz koffana;-)

Chufladka! To Opole to tylko przedsmak tego co bylo,bo juz sie skonczylo...ale bedzie 2 czesc po meczu;-) A teraz ogladam "Damy i wiesniaczki" na TTV;-) Ogladalas kiedys?;-) jesli nie musisz obejrzec...koniecznie:P fajny program...uczestniczki programu zamieniaja sie miejscami...takie dwa swiaty sie stykaja:) Gdzie jestes koffana?;-)

Gość gośćchufladka
Wlasnie skonczylam na dzis prace. Jestem zgon i nie chce mi sie dzis niczego ogladac :P Ide do wanny Kawa :) Jaki mecz jakie Opole? Zartowaaaalaaaam :D Eh poczytam uwazniej cos tu nabazgrala :P

Gość gośćchufladka
Co zamierzam dzis wieczorem? Kawa... leze i delektuje sie lezeniem :P Cos sobiejednak wlacze ale na yt bo ja nie lubie festiwali :O Anna Jantar... kazdy jest fajny jak go media fajnie wykreujom a ona miala do dyspozycji mistrzow ;) ale wiesz... czasem lubie jej posluchac, jej piosenki sa takie oderwane od rzeczywistosci...

Gość gośćchufladka
A moze nie sa oderwane? Moze sa zyciowe... nie analizowalam tak naprawde jej piosenek.Gdzies w tyle glowy mam teraz: przetanczyc z toba chce... :)

Gość gośćchufladka
Co do filmow Kawa to ja mam raczej bardzo ukierunkowany gust :P Malo w nim miejsca na wszelkie odlamy... jak sie trafi jakas perelka to ogladam natychmiast z zapartym tchem. Widzialam Dzien Swistaka, fajny :) Reszty nie pamietam i za wszystkie serdecznie.... jakos to tak szlo :P

Gość gośćchufladka
Jakis czas temu odkrylam swoje kolejne hobby Kawa :P Uwielbiam byc zmeczona... moje mysli wtedy nie zbaczajom z toruf ktore sama ukladam :D A Ty Kawa co lubisz?

Chufladka! Tez mam zamiar sie polozyc i obejrzec Opole;-) ale jeszcze musze poczekac na to Opole,a poki co to chce milo spedzic czas sluchajac jakiejs fajnej nuty;-) https://youtu.be/QczgvUDskk0 Co do Anny Jantar miala duzo szczescia jesli chodzi o kariere i ludzi ktorych spotykala na swej drodze...w tych archiwalnych zdjeciach wydaje sie byc taka szczesliwa;-) i chyba byla...nie twierdze ze nie miala swoich trosk i zmartwien,ale wazne ze dawala z siebie wszystko...na scenie to widac:) scena byla jej zyciem i kochala to co robila:) A to ze mozna wykreowac czyjs wizerunek to juz inna sprawa...ale mysle ze Anna byla kobieta ,ktora miala swoj styl i ambicje by spelnic swoje marzenia...czasem zdarza sie ze poczatkujacy potrzebuje by nim pokierowac ,dlatego jej maz byl czlowiekiem ktory wszystko trzymal w swoich rekach....takze Anna byla w dobrych rekach;-)a to dla Ciebie koffana;-) https://youtu.be/MMAYga2uWEs