Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie w Białymstoku poznać w realu kobiete po 30stce?

Polecane posty

Gość gość

nie chce bawić się w portale, chce wyjść i kogoś poznać, gdzie najlepiej się udać?

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Gdzie moglbys poznac kobiete? No ,do tego trzeba miec odwage.....haha A tak serio to wszedzie mozesz ja poznac,pod warunkiem ze wyjdziesz z domu.:) Moze to byc sklep,kosciol,kawiarnia,w parku,na ulicy .....jest wiele mozliwosci. Jesli jestes otwarty na milosc,to sama sie pojawi,czasem niespodziewanie,ale badz czujny....haha .....bo to moze byc ta jedna,jedyna.

Gość gość
No idź do tego marketu

Gość gość
W Białymstoku nie ma już Reala. Teraz jest Bi1.

Gość gość
mam iść do marketu i zaczepiać kobiety przy warzywach? rżnąć głupa i pytać czy te jabłka próbowała i czy dobre? No bo na jaki tekst normalna zdrowa kobieta odpowie w markecie, nie uważając pytającego za jakiegoś zboka? Pytam serio. Jeśli są tu kobiety to na jaki tekst byście prowadziły dalej rozmowe z nieznajomym w markecie, realiatycznie

Gość gość
Na meczu Jagi, bedziesz pozniej szczesliwy ze kocha futbol.

Gość gość
nie lubie oglądać sportów

Przypuscmy.....Jestes w markecie przy warzywach,niechcacy spada Ci ziemniak ,turla sie pod nogi pewnej Pani ,ktora jest bardzo sympatyczna kobieta....i co robisz? Zagadujesz.....w sensie....o przepraszam ,ale ze mnie niezdara,ziemniak wypadl mi z rak....czy nie zrobilem Pani krzywdy? W ramach przeprosin umowi sie Pani ze mna na kawe.....(z ziemniakiem ,to jest tylko przyklad,wiec prosze zachowac powage).....haha

Gość gość
Kawa z cukrem bez smietanki dziś podoba mi się, takie troche podstępne hihi, jakieś jeszcze inne pomysły?

Jestes w markecie,stoisz przy produktach np.szamponow lub odzywek do wlosow. Zauwazasz kobiete .....zaczepiasz ja dyskretnie(nie badz nachalny)mowiac; -Przepraszam Pania ,moglaby mi Pani pomoc w wyborze szamponu(kobiety lubia kosmetyki,a co wiecej, lubia o nich mowic i bardziej sie na tym znaja),wiec mysle ,ze napewno Ci doradzi.:) Kiedy Ona opowiada Ci o kosmetykach ,Ty uwaznie sluchasz.....po czym dodajesz ,dzieki Bogu ze Pania spotkalem ,bo byc moze uratowala Pani moja czupryne.....haha......w takim razie,musze sie zrekompensowac i zapraszam na mala latte.:)

W kawiarni.....widzisz fajna kobiete ,siedzaca przy stoliku. Podchodzisz pytasz: -Wolne? -Tak-odpowiada kobieta. Po czym Ty siadasz ,otwierasz karte menu,a po chwili dodajesz: Nie wiem na co sie zdecydowac....moze mi Pani cos doradzic. -Jestem tu po raz pierwszy i chcialbym sie napic dobrej kawy .... -Kobieta z grzecznosci Ci odpowiada i doradza,a Ty decydujesz sie ufajac kobiecie ,ze kawa jednak bedzie wysmienita. -ladnie dziekujesz ,za doradzenie .....po czym dodajesz. -w takim razie przysluga,za przysluge.....i stawiasz kobiecie ciacho.:) Oczywiscie w tym wszystkim jest wazne ,w jaki sposob to mowisz(badz mily,uprzejmy,usmiechaj sie i nie spinaj sie.) A z pewnoscia podryw na kawe wypali....haha

Podryw na Pipula. Dobrze by bylo, jak bys mial uroczeko pieska tz.slodziaka.(jesli nie masz ,pozycz od kumpla) Jestes na spacerze z uroczym Tobim. Spotykasz kobiete ,ktora tez jest ze swoim pupilem. Zagadujesz.... -Dzien dobry? -Dzien dobry-odpowiada kobieta -Wie Pani co ?zapomnialem zabrac z domu woreczkow ,by posprzatac po Tobim. Czy moglaby mnie Pani poratowac? -Kobieta udziela Ci pomocy,a Ty dalej prowadzisz rozmowe; Zagadujesz o jej pieska,chwalisz ,ze bardzo ladna rasa,jak sie wabi,nawet mozesz zapytac gdzie chodzi do weterynarza,bo tez musisz sie wybrac z Tobim. W trakcje tej rozmowy mozesz poprosic o numer telefonu....jesli rozmowa bedzie sie kleic.:)

*Podryw na pupila....mialo byc ....haha Sorry:)

W przychodni. Jestes w przychodni,wyjmujesz karte do lekarza. Widzisz ladna kobiete,przysiadasz sie. No i zagadujesz. -Przepraszam-lekarz juz przyjmuje? A nie wie pani czy duzo jest ludzi? No i caly czas starasz sie podtrzymac rozmowe. -Wie Pani ,ostatnio chyba mam cos z cisnieniem....troche jakby za wysokie....moze za duzo kawy.....hahaha

Narazie to tyle autorze....mam nadzieje ze jakos pomoglam:)

Empik.....mysle ze to dobre miejsce do poznania fajnej kobiety.:) Zawsze mozesz zagadac o ksiazke,ktora rzekomo chcesz kupic dla siostry,tylko nie wiesz co wybrac...bo jest dosc duzy wybor. I tak po nitce do klebka,zaczynasz z nia konwersacje.Pytasz.... -Co by mi Pani polecila dla siostry? -A Pani co lubi czytac,moze to mi ulatwi podjac wlasciwa decyzje co mam siostrze kupic? W ten sposob dajesz jej do zrozumienia ze chcesz wiedziec co czyta.:),czyli jestes zainteresowany jej osoba....jesli rozmowa dobrze sie potoczy ,to powiedz; -Tak dobrze mi sie z Pania rozmawia ,ze chcialbym kontynuowac ta rozmowe ,ale przy kawie.....a jak zglodniejemy to zapraszam na pizze. -Co Pani na to? Jesli sie zgodzi to masz randke.....haha

Gość gość
Kawa z cukrem bez smietanki dziś Narazie to tyle autorze....mam nadzieje ze jakos pomoglamusmiech.gif Zgłoś Wszystko super, dziękuje, materiał do próby w terenie

18:29 Mam nadzieje ,ze te proby w terenie okaza sie skuteczne.:) Byc moze opiszesz jak Ci poszlo....z mila checia poczytam....o twoich podbojach.....haha W kazdym badz razie......Powodzenia zycze.

Gość gość
NA Roksa.pl

Gość gość
Ja chyba nie dal bym rady ,zagadac do dziewczyny

Gość gość
Moze skorzystam jesli sie odwaze

Gość gość
Mnie sie podoba podryw na pupila,wyprobuje na nieznajomej z pieskiem ;-)

Gość gość
Podobnie jak autor,tez nie chce sie bawic w portale randkowe,jakos do konca nie jestem przekonany,ze znajde fajna kobiete.

Gość anka

Podobnie maja kobiety. W wieku 34 plus nie ma chyba atrakcyjnych i mądrych mężczyzn..

Gość anka

Gdzie takich poznać? Atrakcyjne, zadbane, mądre..ja i moje koleżanki, jesteśmy same.. Z przekonaniem, że już miłość nie przyjdzie. Realizujemy się, podróżujemy ale brak jest tego zasadniczego elementu w życiu jakim jest miłość..