Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćchufladka

Kawa z cukrem bez smietanki

Polecane posty

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
A moze ten;-) https://youtu.be/QVV4DlEvMGM Wybierz sobie co tam chcesz:P i daj znac co ogladalas;-)

Co ja lubie?;-) Lubie byc spokojna ,odprezona,wyspana:P Lubie kiedy moj umysl jasno mysli,nie lubie sie zadreczac drobiazgami;-)choc czasem lubie byc zajeta zeby nie myslec zbyt intensywnie:P mozg tez musi odpoczywac w ciagu dnia zeby sie za bardzo nie zagrzal...hehe

Teraz ja;-) ...teraz ja;-)...hehe...daj mi dojsc do glosu Chufladka...hehe To ja wole to;-) https://youtu.be/LXLG_WCYcog

Gość gośćchifladka
Ten film... Wlaczylam fragment a tam dwoch kolesi napiepsza sie siekierami :D Ocipialas? :P A lubisz truskawki? :)

No ocieplacze:P czasem sie przydaja ;-)...takie na uszy...hehe...No co Ty ,gdzie ty siekiery widzialas..?;-) hehe...moze cma Ci przeleciala i lekko Cie musnela...a Ty myslalas ze to w filmie siekiery leca:D

Gość gośćchifladka
Nigdy nie mialam najmniejszych problemuf ze swojom psyche, to raczej mi sie nie wydawalo :P

Gość gośćchufladka
A sledzie lubisz Kawa? :P

Chufladka! Przeciez wiesz ze wole rybe...bo miesa nie tykam...hm...a moze to nie Ty;-) znaczy sie nie ta prawdziwa chufladka?;-)

Gość gośćchufladka
Oj Kawa:) Sledzie sa jednak specyficzne przyznaj :) Ja kiedys lubilam ryby ale oprocz sledzi wlasnie :) W kazdym razie ja lubie :P

Tez lubie sledzie;-) A co to ,wywiad prowadzisz Chufladka?;-) 100 pytan do....hehehe

Gość gośćchuuufladka
Na moim chinskim telefonie i jest obok u :P Kiedys podalam Ci maila chcesz to napisz cos teraz :P

Gość gośćchufladka
Rozmawiam Kawa :( 😭

Yyyy;-) .....chyba zapomnialam o tym mailu;-) chyba cos kojarze ,ale po co na mailu pisac jak mozemy tutaj:P

No jesli z kims rozmawiasz to daj znac jak skonczysz,a ja ide po truskawki ,bo mi smaka narobilas:P dobrze ze sa malo kaloryczne;-)

Gość gośćchufladka
Oj Kawa ja nie chce na mailu ale mialas wontpliwosci ;)

Gość gośćchufladka
Jedz sobie te truskawki :( sama beze mnie :(😭

Gość gośćchufladka
Kawa Skarbie ide spac... musze odpoczac od ekranow wszelakich :P Kolorowych snow Ci zycze, duzo przyjemnosci z jedzenia truskawek :P Sciskam Cie mocno... i mientko... :P 🖐️

Chufladka! Hm...oj czy mialam watpliwosci;-) koffana ja tylko sprawdzam lacznosc;-) to tak z milosci do Ciebie:) Milej i spokojnej nocy Chufladka...a truskawkami to sie z Toba podziele;-) wlasnie zajadam truskawke myslac o Tobie koffana;-) Buzki:) Dobranoc...Pa.

Gość gośćchufladka
wiesz kofana już nie chce wiecej z tobą pisać .Mieli racje jestem starym zboczonym człekiem.Życzę ci szczęścia,całuję miętko po dziurce.

Gość kawa z cukrem bez smietanki
Nie chcę cię znać!!!!!!!!! Nie pisz to mój ostatni wpis!

Chufladka! Witaj koffana;-) Nie przejmuj sie podszywaczami....to z zazdrosci:P zawsze znajdzie sie jakis troll:P A to na pocieszenie;-) https://youtu.be/P0FKzPfsxA4 Chufladka u mnie pogoda 10/10 ;-) samopoczucie 7 /10 Koffana ja wiele razy zarywalam noce:D ale jesli mowa o serialu to jest taki ,ktory wciagnal mnie na maxa...;-) a mianowicie przezylam maraton z tym serialem;-) nie moglam sie powstrzymac i chcac wiedziec co dalej ,bezopamietania sie w nim zadluzylam...tym serialem byl "Zemsta-Reveng":)dobry serial...jesli nie ogladalas to musisz koniecznie zobaczyc;-) O tym co piszesz z tym gosciem chorym na raka,ktory zabral sie za produkcje proszku ...nie wiem,nie widzialam takiego...a moze nie kojarze na dana chwile;-) Teraz pozdrawiam Cie Chufladka ...:) Buziak👄 bede pozniej;-) A to na ten mily dzien:) https://youtu.be/CIELYkfoKy8 Ps.ten co pisal 11:38 to podszyw...nie pisalam tego....wiec do tego o 11:38 spadaj z mojego nicka:P trollu:P

Gość gość
13:51 Spadaj ty trollu...wiem co to za temat ,bo tam bylam,a ty sie podszywasz...idz stad:P nie jestes tu mile widziany:P

Gość gośćchufladka
hahahaha nie wiem jak Tobie Kawa, Skarbie ale mnie sie to podoba :P heh :)

Gość gośćchufladka
ktos usunal moje ostatnie wpisy

Gość Kawa z mlekiem bez smietanki
Chufladka czego to ja się tu dowiaduję! O.O Prowadzisz rozwiązły tryb życia? :o

Gość gość
Tak to jest:pisanie na kafeterii a nigdy nie wiesz z kim i kto do kogo pisze.