Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośpa

implant

Polecane posty

Gość gośpa

Od roku mam implant w rece antykoncepcyjny przytylam z 72 kg na 98 kg. Czuje sie ospala i kreci mi sie w glowie. Jak probuje umowic wizyte to albo nie odbieraja telefonu albo jestem za pozno Bo pracuje w tych godzinach kiedy rejestruja. Szlak mnie trafia. Czy mozna samemu wyciac implant czy lepiej modlic sie zeby idioci zapisali mnie wrescie na wyciecie

Gość gość
*szlag Tak jest poprawnie

Gość gość
Wal się gość z tym poprawianiem ludzi, nie świadczy to o niczym jak ktoś źle napisze, właśnie źle świadczy o kimś kto poprawia, taka chęć pokazania jestem lepsza, mądrzejsza, wiadomo niema czym innym zaimponować to się tak robi

Gość gość
Twój brak kultury również o czymś świadczy :O

Gość gość
Ile masz wzrostu, jak można być dziewczyną i doprowadzić się do 72 kg wagi?? I poco wszywać wtedy implant skoro i tak nikt nie chce uprawiać sexu z grubą, po 2 nie zauważyłaś że coś jest nie tak? Że tyjesz, chyba ktoś normalny jakby przytył o kilo to by się kapnął a nie o 20 ponad kilo...

Gość gośpa
176 cm. . Dzwonilam. Umawialam sie. Mowilam ze tyje a oni ze to sie wynormuje. Ale woda w organizmie Nadal sie zatrzymywala. Mam stalego jednego partnera od6 lat I on nalega na czeste wspolzycia

Gość gośpa
Na implant zdecydowalismy sie po pierwszym dziecku. Zebym mogla wrocic do pracy

Gość gośpa
Ale widze ze dla ciebie 72 kg 4 miesiace po porodzie ze wzrostem 176 to wielka tragedia to Co dopiero 98 kg. Zaluje ze nie wciaglam go wtedy kiedy udalo mi sie umowic na spotkanie. A teraz z powodu wiekszej ilosci pracy nie mam jak sie umowic. Teraz dopiero pod koniec czerwca mam urlop to najwyzej wtedy

Gość gość
gość dziś Wal się gość z tym poprawianiem ludzi, nie świadczy to o niczym jak ktoś źle napisze, właśnie źle świadczy o kimś kto poprawia, taka chęć pokazania jestem lepsza, mądrzejsza, wiadomo niema czym innym zaimponować to się tak robi x Ale co z ciebie taka agresywna chamówa? Tamten gośc zwyczajnie napisał jak jest poprawnie, bez żadnego wyśmiewania, czy dosr/ywania a ty już "wal się" i jakas ubzdurana teoria że chce się pokazać lepszym.

Gość gość
nieno 176 i 72 to nie tak źle ale powinno byc max 65, weź to wywal jaknajszybciej