Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzialem 3 powazne rozpady zwiazkow w moim otoczeniu z powodu zdrad kobiet

Polecane posty

Gość gość

i nie wiem czy to jest przyczyna, ale nie potrafie zaufac kobietom, nie potrafie sworzyc zwiazku dluzszego niz 2 miesiace. Nawet z gory wiem ze nie chce sie zenic !

Gość gość
No i bardzo dobrze piszesz. Era kobiet i mężczyzn poważnie myślących o życiu o rodzinie przeminęła z wiatrem:)..teraz tylko luźne związki w modzie. Sex na raz ewentualnie na dwa...pół roku przerwy i następna albo jak da się to ta sama. ...i znów przerwa- masakra jak to życie rozwija się błyskawicznie szkoda że nie w te lepszą tylko gorsza strone

Gość gość
14:41 Wiesz ze to dobro jest jedynie pozorne? To wasza sprawa ze wolicie udawać meczennice i wmawiać sobie ze to dla czyjegoś dobra.

Gość gość
gość dziś Nie wolimy, czasem po prostu trzeba wybrać cudze dobro, a nie swoje. Łatwiej być egoistą i rozwalić rodzinę. Czasem można uratować związek nawet po zdradzie. Kobiety przynajmniej próbują i maja na względzie szczęście innych. Lepiej zafundować dzieciom paradę nowych cioć i wujków, wg Ciebie? Wiesz, że poziom stresu podczas rozpadu rodziny u dzieci jest porównywalny z tym, jaki człowiek przeżywa gdy przystawi mu się pistolet do skroni? Ale dla was jest ważniejsza duma, a poświęcenie dla innych, to słowo z nie z waszego słownika.

Gość gość
Ale ja jestem kobietą. Nie zawsze naprawianie związki ma sens. Dzieci nie są ślepe i widzą że rodzice są ze sobą a nie są tak naprawdę. I kiedyś one dorosna a ty stwierdzisz że zmarnowałas kilka grubych lat.

Gość gość
gość dziś Jeśli nie potrafią naprawić relacji, to lepiej się rozstać, masz rację. Ale moim zdaniem trzeba spróbować i nie rozwalać rodziny pod wpływem emocji.

Gość gość
Ja mam to samo , zostałam brutalnie porzucona i zdradzona a mam tylko 21 lat , kiedys byłam romantyczna idealistka i chciałam mieć męża dzieci , opiekować się nimi w zdrowiu i chorobie , dziś nie chce żadnych związków a faceci niech do mnie nie podchodzą

Gość gość
A ja widzę że to nie tylko kobiety ale faceci też są smaciarzami , to są po prostu takie chore czasy , ludzie się nie szanują