Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pisze od dwoch dni z facetem

Polecane posty

Gość gość

pisze od dwóch dni zpewnym chłopakiem nie powiem wpadł mi w oko wymienilismy sie fotkami ale on chciałby zebym mu wyslala zdjecia z dekoldem i wogóle wiecie o co chodzi , co robic gosc mi sie podoba ale kurcze troszke sie boje

Gość gość
Nie wysylaj

Gość gość
Zrub mu fote siebie w blusce z dekoldem i na krutkie naramki. Bedzie zahwycony.

Gość gość
Dekoltem nie dekoldem.

Gość gość
18.59 Dobry pacjent;)

Zrób zdjęcie figury w obcisłym wdzianku. Każdy chciałby wiedzieć czy nie pisze przypadkiem z otyłą kobietą .

Gość gość
19.02 dobry pomysł. Wyslij mu takie, pokaz swoja figurę ale nie jakieś wielkie dekolty, czy w samej bieliźnie. Jeśli będzie napieral na tego typu zdjęcie wyuzdane to możesz być pewna na 99% ze chce tylko seksu i chce się najpierw podjarac.

Gość gość
"Jeśli będzie napieral na tego typu zdjęcie wyuzdane to możesz być pewna na 99% ze chce tylko seksu i chce się najpierw podjarac." X To , to akurat najmniejszy problem . Jest cos gorszego .

Gość gość
Zlekcewaz takiego. To zwykly napaleniec. Jemu nie zalezy na Tobie, tylko na Twoich fotkach. Jakby myslal o Tobie powaznie nie prosiłby Cie o takie zdjecia. Chce sie z Toba tylko przespac. Jak juz dostanie to co chce od Ciebie to najprawdopodobniej juz sie wiecej nie odezwie.

Gość gość
wyslalam mu taka fotke w podkoszulce i spodaniach przed lustrem jak sie wstawia na fb i poprosiłam zeby on teraz wyslal jakies zdjecia a on wyslal zdjecia jakis glupich min jakie robi juz go zablokowalam ale mam ochote mu wszystko wyrzucic i napisac co o nim mysle tylko czy to mi cos da

Gość gość
Ty taka głupia jesteś czy udajesz? Same prostactwo wszędzie. Te same teksty te same motywy... Rzygam.

Gość gość
Bo jakbys mu wyslala fotke w blusce z dekoldem, to by tak nie bylo. Ale morze przepros go bo morze jeszcze wam sie uda. On napewno czeka.

Gość gość
Przecież facet jak prosi o zdjęcie z dekoltem czy figury dla mnie od razu jest skreślony bo debil i polmozg. Nie ważne ze ja mam ładna figurę po prostu nie będę prostakowi udowadniać niczego. Głupia jesteś ze mu wysłałaś

Gość gość
Ja popisalem 2 zdania, kobieta moze 2-3 wyrazy i nie chce zdjecia wyslac, mowi, ze w realu. No to nie bedzie reala. Bo wcale zachwycajaca nie jest w pisaniu.

Gość gość
A Tobie trafil sie zbok, bo o zdjecia w czyms to tylko pokręt moze pytac.

Gość gość
Hym ...daj dziewczynie zdjęcie to się ucieszy .Fiuta .

Gość Ruddaa
Szanuj się dziewczyno :/ potem płacz ze dałaś się wykorzystać i po seksie zero odzewu .