Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melkaa95

Dlaczego chce utrzymywać kontakt ?

Polecane posty

Dlaczego facet który zerwal z dziewczyną wciąż chce utrzymywać z nią kontakt ? Jakie może mieć ku temu powody ?

Gość gość
Też jestem ciekawa odpowiedzi na to pytanie,bo mam podobną sytuację

Gość gość
Proponuje zapytać, bo tak to można tylko zgadywać.

Gość gość
Może jest fajna, może chce seksu, może chce żeby wróciła, może lubi jej towarzystwo.

Gość gość
Jak go pałka zaswędzi to przyjdzie do ciebie, powie parę miłych słówek i mu wylizesz! Potem poleci dalej szukać tej jedynej wymarzonej.

Gość gość
z braku laku, tak na wypadek jakby coś mu nie wyszło z kimś innym, takie zabepieczenie.

Pytalam i uslyszalam ze lubi ze mna rozmawiać... jednak nie do konca w to wierzę i myślę ze chodzi o cos większego :) Być moze wlaśnie o to ze trzyma mnie " w zapasie "...

Gość gość
19.25 dokładnie. Takie zabezpieczenie, głównie chodzi o seks.

I jakos nie chce mi sie wierzyc ze ktokolwiek ma ochote utrzymywać kontakt z była, ot tak poprostu bo jest fajna :) zwykle chce sie uciąć znajomość , zniknąć zapomnieć, ale moze malo wiem o zyciu :)

Gość gość
Liczy na relacje bez zobowiązań, seks bez potrzeby starań, w końcu się znacie, zawsze może się zdarzyć okazja.

A jeśli przez jego problemy nie było w tym zwiazku seksu ? W taki wypadku ta teoria odpada :)

Gość gość
Niekoniecznie, czasem kusi to właśnie czego zabrakło.

Gość gość
Dziwna sytuacja. Nie spotkalam sie jeszcze z czyms takim. Moze to jest tzw. trzymanie w odwodzie. Jak mu sie z nowa nie ulozy, to zawsze ma jeszcze jakas droge powrotu do Ciebie.

Seks w tym wypadku naprawdę jest niemozliwy :) to odpada, zabraklo go faktycznie ale to taka rzecz na która nie ma wpływu bo mial poważne problemy z erekcja... i nadal ma więc myślę ze na te seks nie liczy :) ogolnie, również bym zakładała ze chodzi o seks ale no nie w naszym przypadku :)

Gość gość
Skoro pomimo problemu z nim byłaś to może liczy ze albo z Tobą uda mu się rozwiązać ten problem, może wrócisz kiedyś i mu pomożesz albo będziesz z nim bez względu na schorzenia ;)

Gość gość
No to jak w waszym przypadku nie chodzi o seks, to widocznie chodzi o przyzwyczajenie i chce żebyś była jego czasoumilaczem tak ogólnie kiedy mu się będzie nudziło.

Gość gość
a dlaczego on z tobą zerwał ? jaki podał powód ?

Bylam z nim bez względu na to i wspierałam go bardzo, nie wywieralan presji i wgl , nie mogę wrócic i mu pomoc bo to on mne zostawil wiec na to raczej nie liczy, bo jak można liczyc na cos z czego sie zrezygnowało ? :)

Z dnia na dzien :) tydzień wcześniej planowal wspólne mieszkanie, wakacje a potem nagle bum uznal ze do sb nie pasujemy, ze sie bardzo różnimy , ze to nie ma sensu bo napewno w przyszłości nie dogadamy sie wlasnie przez różnice charakteru a szczerze praktycznie sie nie klocilismy nigdy :)

Gość gość
Zostawić Cię mógł z różnych powodów co nie musi przeszkadzać w liczeniu na Twoje wsparcie i obecność a może i kolejna próbę.

No tak, to juz nie ma znaczenia :) jednak jak można zostawić kogos i byc moze liczyc na kolejna szanse ? Ja przykładowo balabym sie ze jeśli z kims zerwe nie wazne przez co to ze ta osoba nie bd chciala mnie juz znać, utrzymywać kontaktu a co dopiero dac kolejna szanse :( no ale ja to ja.. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi , bardzo bardzo :*

Gość gość
Ja zostałem odrzucony przez Elę, ale bardzo mnie to kręci i ciągle liczę, że mnie zechce:( piszę w necie, wystaję pod jej blokiem, ale niestety ona nie jest zboczona a znam zboczoną, która na mnie leci, brzydka i jako człowiek nieciekawa, ale to zboczeniec mnie przyciąga, serce do Eli koprofilia do zboczonej:(. Kuba

Gość gość
20.27 ta druga dla kasy zrobi wszystko, do tego jest zboczona a ja chciałbym znormalniec, nie wiem co robic, ciągnie mnie do niej, bo z kim guano się pobawię i pojem?