Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnakochanka

Jestem kochanką ,chce z tym skończyć a nie mogę

Polecane posty

Gość gość2x
,,Zapytajcie czy was kocha? Jeżeli tak to niech zostawi dla was wszystko. A jeżeli nie zostawi to się domyślcie kim jesteście. Workiem na spermę czy szmatką do jej wytarcia?" Mi powiedział ...właśnie tego dnia pierwszy raz. ,, Wiem, że obiecałem ci, że to będzie tylko przyjaźń , że nigdy się w Tobie nie zakocham, ale stało się i tego nie zmienię". On jest sam...czeka...na mnie.

Gość gośćszczerydobólu
22,43 Brawo brawissimo Jakież to genialne! A co powiesz o wirtualu? Tu można wszystko obiecać i powiedzieć a one to łykną?

Gość gość2x
I prosiłam go, aby znalazł sobie inną...ale on twierdzi, że druga taka jak ja nie istnieje

Gość gość
Tylko, ze niestety ma trudny charakter. Ale paradoksalnie, to mnie w nim tak pociaga. Nie jest przeslodzony, to prawdziwy mezczyzna z krwi i kosci. Lubi rzadzic, uwielbia stawiac na swoim, a ja bardzo lubie te cechy w nim. Jest wladczy, nieustepliwy. Podoba mi sie, ze to on decyduje. Zawsze wie, co zrobic w konkretnej sytuacji. Jest bardzo zaradny, opanowany, zimnokrwisty.

Gość gość
To Wasza decyzja . Dla mnie mężczyzna , który zdradza żonę to zwykły śmieć. Można owszem patrzeć na niebo przez różowe okulary ,ale to aż bije po oczach ! Moim zdaniem kochanki albo mają kompleksy albo zaburzenia osobowości ..Na 100% romans się skończy hukiem i nie Wasz kochanek a Wy to odchorujecie. Kochanek podwinie ogonek i wróci do kobiety która kocha - żony a Wy zostaniecie z niczym . Nie warto żyć złudzeniami

Gość gość2x
Mój nie wróci do żony, bo jej nie posiada.

Gość gość
No to Cię zostawi jak pozna kobietę , która szanuje i kocha jeśli nie wróci do żony ;) albo wróci do byłej żony ...życie

Gość gośćszczerydobólu
Wróci do żony? W najlepszym wypadku. Prędzej znajdzie inną bardziej pociągającą intelektem, urodą lub seksem.A może wszystkim na raz :D

Gość gość
22: 43 , bzdury piszesz i bardzo generalizujesz . Znalam osoby , ktore byly kochankami i tam byla wielka milosc i wcale nie krecilo sie wszystko wokol seksu .

Gość gość
No tak niestety jest drogie dziewczęta ..prędzej czy później przyjdzie wielkie rozczarowanie. Mam 31 lat ale jako 25latka miałam tego typu epizod . ..tylko ,że ja całe szczęście miałam jeszcze mózg i jak się dowiedziałam ,że jwst żonaty nie wpuściłam go do łóżka i po 3 miesiącach zerwałam kontakt . I wiecie co minęło tyle lat a on nadal z tą straszna żona jest

Gość gość
No w moim przypadku to ja jestem mezatka, on jest wolny. Obiecalam ze odejde od meza, ale na razie potrzebuje go lepiej poznac i przekonac sie na ile to jest trwale..

Gość gośćszczerydobólu
23,08 Wielka miłość wsród tylko kochanków. Pewnie pozostawiali żony:P

Gość gość
Niektorzy zostawiaja... z tad tyle drugich i bylych zon.. tylko wtedy pojawiaja sie inne problemy jak “nienawidze dziecka mojego partnera..”

Gość gość
"Wróci do żony? W najlepszym wypadku. Prędzej znajdzie inną bardziej pociągającą intelektem, urodą lub seksem.A może wszystkim na raz smiech.gif" xxx Święta prawda! Sama byłam kiedys w podobnej sytuacji - pobawił się a potem stwierdził że wraca do żony i do dzieci bo ma wyrzuty i musi małzeństwo naprawic, a jak się potem okazało to wcale nie chodziło o żone tylko o następną kochanke, bo nie ma to jak ŚWIEZOŚĆ :D Kobiety kochanki jestescie goopie, te które tutaj piszecie i bedziecie niebawem płakały, skoro takim klamcom wierzycie w ich milość heehe

Gość gośćszczerydobólu
23,24 Widzę że nie należysz do goopich :P Już nie?:P

Gość gość
23:29] To ja ta co wyżej - oczywiście że nie nalezę juz do goopich ale nalezałam i dlatego jak czytam co pisza te kobiety to mi się flaki wywracają ale z drugiej strony to wiem, ze to nic nie da bo one są na haju teraz, więc nic nie dociera. Ale wiem jedno - bedą płakały oj będa !! I wcale nie pisze tego zlośliwie - kobiety skonczcie to natychmiast bo oni i tak z wami skonczą ale wtedy bedzie bardziej bolałao, niz zrobicie to same.

Gość gośćszczerydobólu
Koniec jest zawsze początkiem czegoś nowego niegoopia :) Może lepszego?

Gość gość
No i dlaczego generalizujecie? Kazda sytuacja jest inna. Niektorzy wracaja do zon, inni nie, niektorzy zenia sie z kochankami a inni nie. Niektorzy kochaja prawdziwie, a inni nie... dlatego tyle tu roznych wypowiedzi. I milosc nie jest glupia, jest czyms najfajniejszym co sie nam moze przydazyc w zyciu, nieprzewidywalnym ale I cudownym.. spojzcie ile takich historii patrzac 1000 lat w stecz..

Gość gość
23:14 tez . I te statystyki troche dziwne . Choc jak dla mnie , to od takiego bagna trzymac sie z daleka . Obrzydzenie mnie bierze sypiac w trojkatach :o

Gość Karolinka291
Skoro wolisz robić to na boku z innymi mężczyznami to może twój mąż nie daje Ci tego co byś chciała? Rozmawiałaś z nim o swoich wymaganiach? Jeśli nie może sprostać to mu pomóż. Zaproponuj mu iqman. Po tym suplemencie będziesz miała z jego strony takie doznania, że wybijesz sobie z głowy kochanków.

Gość gość
To jest nic. JA probowalam mojego kochanka (choc z nim jeszcze nie spalam) zdemotywowac. Pisalam jak taka wariatka wyznania milosne, potem znowu bylam zlosliwa, potem prosilam zeby mnie zablokowal, probowalam wszystkiego, robilam to co zazwyczaj odradza sie, zasypywalam go wiadomosciami i chuj, nie zablokowal mnie. Ja sama tego nie zrobie, probowalam, ale za dwa dni i tak do niego pisalam, wiec to nic nie da. On to musi zrobic, tylko jak go zmusic??

Gość gość
Albo jesteś poważnie chora na głowę, albo życie jeszcze dobrze cię nie przeorało.