Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube Kupki u 8 latka

Polecane posty

Gość gość

Witam mój Marcel ma 8 lat i on miewa często biegunki ale o 8 rano zrobił grubą kupkę Jestem bardzo zdziwiona ponieważ taka mała osoba może wydalić z siebie taką dużą kupkę Jemu to nie przeszkadza Co prawda mój mały przy tym nie płacze tylko krzyczy jak leci bo on stęka

Gość gość
Mój Marcel robi takie grube kupki że aż kibel zatykają. Dodam że są gęsto śmierdzące i w kształcie kiełbasy. Czasami jego kupki są strzelające a czasami ogromne (zależy co zje) dzisiaj przed wyjazdem zjadł bułeczkę z salami. Mój syn przy robieniu takiej ogromnej kupki nie płacze ale gdy ma zaparcia nawykowe to wtedy płacze. Czy to u dzieci normalne w tym wieku żeby robiły takie grube kupki?

Gość Herbapicol22
Niech się pani synem nie przejmuje. Co w tym złego że robi takie kupki ogromne i strzelające? Co on je słomę? Może jest koniem który je słomę i robi takie kupy?

Gość Janina 38 lat
Mój syn mi dzisiaj powiedział że on jest jeszcze za mały na siedzenie w toalecie na dużej podkładce bo on mówił że wpadnie do środka. Więc mąż mu kupił wczoraj nakładkę na sedes i teraz nie wiem czy on będzie w ogóle z niej korzystał. Ja się boję że nie będzie z tego korzystał.

Gość Kamil  Motylewski
No i co w tym takiego złego? Nie za młody na takie kupki? Eee... tam pamiętam że jak miałem 14 lat to robiłem takiego rozmiaru jak kiełbasa - kupki

Gość Nontose 55
Pamiętam że mój kolega takie robił kupki.

Gość Bereno
No właśnie. Mój mąż też takie robi kupy ale faktycznie nie za młody na taki stolec? To jest jeszcze przecież drugoklasista i jego może koledzy i koleżanki z klasy też robią takie kupy?

Gość gość
tutaj ewidentnie to wygląda na zaparcia... spróbuj kupić dziecku intestę, bo możliwe, że ma ono zaburzoną błonę śluzową jelit i potrzebuje maslanu sodu i odpowiedniej diety, niech też dużo pije wody z cytryną powinno pomóc :)

Gość gość
On dużo pije w ogóle wody z cytryną i naprawdę mówił nam że to jego ulubione picie. Nasz syn tylko raz w życiu miał zaparcia ale nam powiedział że przy tym robieniu kupki coś tam go bolało. Zasugerował nam jeszcze ze on w ogóle nie skarży się na ból pupy jak robi kupke bo mu to w ogóle nie przeszkadza.

Gość Stebson43
Biedny chlopak. Nabawił sie zaparc nawykowych i ma zaburzona blone sluzowa

Gość gość
Wczoraj było. Bo u nas te sprawy. Oczywiście nasz mały lubi wodę z cytryną i rąbał jak słodycze wypił 30 szklanek wody z cytryną z naszego zagapienia i było wczoraj w nocy wołanie i zrobił ale ta kupka u niego była luźna.

Gość gość
Ależ ten twój synuś ma pomysły!

Gość Gemma15
Przed chwilą zrobił wielką kupę bo ja dzisiaj rano podałam mu Dicopeg taką oranżadkę którą pije jak mam czas i on naprawdę zrobił kupę dużą ale pachnącą rybą czyli taki zapach jak mój mąż robi i on to zrobił po Dicopegu właśnie. Ja mu wycierałam tyłek z tego kupska i

Gość Venturo88
I co no dalej pisz. Pewnie twój syn 8-letni zrobił kupe.

Gość gość
i powiedział mi że w nagrodę będą lody. Ja sie ucieszyłam i teraz będziemy się ubierać tylko nie wiem jak tam z moim mężem czy nie zasnął

Gość gość
MOJ WNUK ROBI TAKIE OGROMNE KUPY,ZE JAK ZOBACZYLAM,TO SIE POPLAKALAM.NIE SMIEJECIE SIE,BO JA NIGDY TAKIEJ NIE WIDZIALAM.Myslam sobie,ze musi go bardzo bolec pupa,ale on mowi,ze go nie boli.Juz od kilku lat tak ma.Byl nawet u psychologa,ale nic nie dalo,bo pediatra go skierowal.Ja zaczelam mu dawac po 1 lyzeczce 2 razy dziennie Ostropestu,i zauwazylam roznice.Sproboj .moze pomoze.Mozna kupic w sklepie zielarskim.

Gość Pultnięcie Kobiety
Kurfa wy musicie z tego uszykować solidną korpolację

Gość gość
Robicie sobie zarty z powaznych dolegliwosci.Kolporacji nie bedzie.Licze,ze znajdzie sie ktos,kto cos bedzie mogl pomoc.

Gość gość
korporacji

Gość Pultnięcie Kobiety
Co na korpolację ? Jojko czy Pyra a może Kibaska ? Po takich luźnych klopsach to aż trza ;)

Gość Kochana Mama Brzozowa 1
To prawda. Mój syn też takie robi ogromne kupki i ja też go pytałam czy pupa go bolała a on mówi że pupa go nie bolała i taki zawsze szczęśliwy po zrobieniu ogromnej kupki on ma 8 lat a mój mąż też takie wydala z siebie.

Gość gość
Jestem dumna z mojego syna Marcelka. Że on takie robi ogromne kupy to po prostu nie da się tego opisać!!!! :D

Gość Magdalena  Kaczmarek
Cześć! Mój 5-letni syn troszeczkę młodszy od pani syna miał wczoraj biegunkę i 10 razy w jeden dzień zrobił dużo takich ogromnych kupek coś podobnego do pani syna tylko że luźną. Ja podaje mojemu 5-latkowi elektrolity 2 razy dziennie rano i wieczorem i pomogło po 3 dniach. Więc niech się pani synem nie przejmuje na pewno pani syn może mieć takie kupki bo to u was pewnie rodzinne i sytuacja się wyjaśniła.

Gość gość
Aha! Teraz to pani mnie uspokoiła! Ja wiem dlaczego mój synek wydala taką kupkę bo to u nas rodzinne. Rozumiem. No tak.

Gość Mama 8 letniego chłopca
MÓJ SYNEK 8-LETNI ZROBIŁ TAKĄ OGROMNĄ WCZORAJ KUPKĘ ŻE AŻ JAK ZOBACZYŁAM TO SIĘ POPŁAKAŁAM. SIADA NA KIBEL I ROBI. Mój mąż jest w szoku że wydala takie obfite stolce. Wczoraj biegał po ogródku i wołał Mamo Kuuupa więc pobiegł do łazienki i zrobił. Po zrobieniu kupki taki gaduła był z niego że aż byłam w siódmym niebie bo mój mąż jak był w jego wieku to też był taką gadułą po zrobieniu kupy że ciągle gadał i gadał. On chyba musiał się cieszyć z kupki bo on jadł pomarańcze wczoraj i zrobił. Więc chyba te pomarańcze go popędziły a mój mąż też zrobił dużą kupę o 9 rano.

Gość Besters Punto
Symfonia Literacka. Kup olejek z Ostropestu to pomoze.

Gość gość
Dobrze. Mój synek jest przy wypróznianiu bardzo dzielny

Gość gość
Nawet siusiu zaczął ładnie robić. Stoi nad kibelkiem i robi siku i jak strumyk mocno leci. Jestem z niego bardzo dumna. Wczoraj stał nad kibelkiem i strumień moczu mu leciał do kibelka a z kupką są troszeczkę problemy ale nie takie wielkie problemy no może troszeczkę.

Gość Brokułowa Mama
Mój 10-letni syn zrobił wczoraj ogromną kupę na kiblu. Dzisiaj poszłam dla niego po Ostropest i było wszystko OK. Teraz od dzisiaj będę podawać Ostropest. Możesz też już zacząć podawać mu Ostropest. Czytałam też w Forum Pediatrycznym że prawie 3-letnie dziecko miało tak samo jak mój 10-latek. I mój syn nie jest w tym sam bo innym też się zdarza robic kupę ogromną.

Gość Vojo
Kupiłam mojemu małemu 8-latkowi intestę i od razu zauważyłam różnicę. W porównaniu do tego co było w maju to teraz mój Marcel robi kupkę na WC co 2 dni i była prawidłowa bez żadnej grubości bez żadnego niczego była cieńsza od tej co była w maju. O 16:00 po południu grał na komputerze i widziałam jak zbiera mu się na kupę i obwijał się kocem. Potem zrobił taką kupę trochę cieńszą i powiedział '' Mamusiu możesz do mnie przyjść patrz zrobiłem kupę.'' Ja tam zobaczyłam i była pełnowymiarowa taką jaką chciałam po inteście. Mój syn powiedział mi że ok rok temu pamięta zaparcia i nie chciał czopków powiedział że było to robienie kupy bezbolesne i po inteście było super. Naprawdę rok temu robił małe kawałeczki ale w tym roku robi pełnowymiarowe ale wielkich śladów krwi tam nie było. To dobrze bo maluch by się męczył męczył i męczył.