Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny kochanek

Kochanka nie chce prezentów!

Polecane posty

Gość smutny kochanek

Czy to dlatego że mnie nie kocha? Chciałem jej dać kilka razy jakieś drobiazgi z biżuterii ale odmawia. Gdyby kochała to by przyjęła no nie?

Gość gość
Jeśli masz żonę może myśleć ze płacisz jej za seks. Jeśli ona jest zajęta jej partner może się czegoś domyśleć.

Gość gość
Gdybym od swojego kochanka dostała czekoladke byłabym przeszczesliwa :)

Gość smutny kochanek
Mam żonę a ona męża ale to tak dużo zmienia? Przecież mężowi może powiedzieć że sama sobie kupiła. Raz, dwa razy w roku to chyba nie tak dużo. Ani biżuterii, ani nawet żadnej książki nie chce ode mnie. Z tym płaceniem za seks to niby rozumiem ale nie seks jest istotą naszego związku i ona to wie.

Gość gość
Faktycznie, nie chce śladów. Jednak waszą znajomość trzeba ukrywać.

Gość smutny kochanek
Podaj adres, wyślę Ci całe pudełko czekoladek ;-)

Gość gość
Autorze o jakiej miłości Ty piszesz? Jakie kocham? Jesteś dla niej taka sama odskocznia od małżeństwa jak ona dla Ciebie. I nie pisz ze ja kochasz bo gdybyś kochał zostawilbys żonę. Zaraz napiszesz że to nie takie proste bo dzieci kredyt itp. Stara spiewka. Nawet jak kochanka nie kocha a ty kochasz to i tak żony nie zostawisz bo tak tobie wygodnie.

Gość smutny kochanek
Przecież ja nie piszę ani o dzieciach ani kredytach ani o starych śpiewkach tylko o prezentach. Rozpoczynasz temat po czym zastrzegasz że mam go nie rozwijać bo ty masz rację i basta. No niech będzie, że ty masz rację, dziękuję za wypowiedź i miłego dnia życzę :-)

Gość gość
Nie chcę prezentów bo nie chce żebyś znaczył jej mieszkanie jak pies. Nie chcę zaśmiecać swojego domu rzeczami które kojarzą się jej z kochankiem.

Gość smutny kochanek
Może i tak, ale wydaje mi się że trafnie ktoś napisał, że to chodzi o płacenie za seks. Choć to bez sensu bo przecież ona też ma z tego ogromną przyjemność i właściwie to ona mogłaby dawać mi prezenty za ten seks ;-)

Gość gość
Ale ja bym chciała od mojego kochanego taką czekoladke :)

Gość smutny kochanek
No to nie pomogę. Może na następne święta napisz list do Świętego Mikołaja o tej czekoladce i daj kochankowi do wysłania ;-)

Gość gość_Nieznajoma
Może czuje się niezręcznie. Ja jestem na początku romansu i nie chciałabym dostawać żadnych prezentów. Dla mnie najważniejsza jest jego obecność,bliskość,wsparcie i tylko to się liczy. Z drugiej strony jak ukryć prezent? Co powiedzieć mężowi?

Gość porzucona zona
Do kobiet i mezczyzn, ktorzy romansuja: czemu nie chcecie rozmansowac ze swoimi malzonkami? W sensie np. kupic cos zonie albo mezowi?

Gość smutny kochanek
Naprawdę mąż zauważy inne kolczyki albo zawieszkę? To przecież nie lodówka ani samochód.

Gość smutny kochanek
Kiedy ostatnio kupiłem coś żonie powiedziała że jej się nie podoba i nie będzie tego nosiła. W sumie po co ja w ogóle chcę cokolwiek kupować kobietom skoro i tak żadna nie tego nie chce :-) Mój błąd.

Gość gość
ale Wy kur/wa macie problemy wyślij mi te prezenty wiedziałabym co powiedzieć mężowi :D

Gość soniija
ja bym chciala zeby maz mi kupil cokolwiek ... teraz juz prawie byly.. w ogole prezenty to mily sposob okazania uczuc.. a Twoja zona jest rownie atrakcyjna co kochanka ? Kochasz bardziej którąś z nich ? Jest taka ksiazka - 5 jezykow milosci - tam jest opisany tez sposob wyrazania milosci przez prezenty i okazuje sie ze nie wszyscy go toleruja

Gość soniija
a moze kupujez brzydkie rzeczy? mialam kiedys chlopaka - kupowal straszne prezenty - bransoletka o wygladzie sruby .. brązowa apaszka w dziwne kwiatki, pefrumy o mega mega slodkim zapachu - lubie swieze zapachy . Zrob eksperyment - macie dzieci? Zapytaj co zona chcialaby dostac i kup to . Zobaczymy co bedzie

Gość gość_Nieznajoma
Właściwie to masz rację. W końcu faceci nie zauważają takich rzeczy. Pewnie jest Ci trochę przykro,bo chciałeś sprawić przyjemność..