Gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Witam czy któraś miałą już egzamin praktyczny i podzieli sie co było... Pomocy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Nikt nie miał egzaminy są od jutra . Przecieki są niby masa być na praktycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Kiedy masz egzamin praktyczny lolastg12 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 dziekuję za opowiedz :) Skąd wiesz wszystkie takie rzeczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Bardzo dużo ćwiczyłyśmy na zajęciach różne zabiegi, no I z praktyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 jaką reką podaje łyzkę lewą czy prawą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 mojej w szkole są jakieś stazyci ktorzy pracują tylko rok.Ciaglę mojej w szkole są nowi nauczyciele nawet nie wiedzą jak praktyczny wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Jak Ci wygodnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Do jakiej szkoły chodziłaś mozesz podać nazwe szkoły i miejscowosc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Tutaj chyba nie powinno się pisać takich info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 kiedy masz praktyczny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 1 lipiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 ja tez 1 lipiec na 16 ? Na ktorą godzinę masz praktyczny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 A Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Tak samo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 mi wydaje wszystko narazie wiem .Chyba nie ma więcej pytań.Jak z dokumentacją umiesz ją wypełniać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Jeśli chodzi o kartę pacjenta to zobaczymy jaki zabieg będzie I co będzie podane w zadaniu. Podobno trzeba się wczytać dokładnie w zadanie I wybrać to co potrzebne. Tak więc myślę, że dam radę, nie muszę mieć maxa punktów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Dobra, znikam dziś :) zobaczymy czy ktoś napisze po praktycznym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Moim zdaniem zdobędziesz duzo punktow wszystko wiesz .Dzięki tobie wiem jak praktyczny wyglada co mam robic . W szkole tego mnie nie nauczyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Będę tu zaglądać I jakoś przejdziemy przez to :) jeśli pomogłam to bardzo się cieszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2018 Ja też bedę tu zagladac codziennie dziekuje jeszcze raz :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 Jest już ktoś po egzaminie? Dajcie znać jak ktoś coś wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 od dzisiaj są egzaminy czy od jutra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 chyba są od dziś ,kiedy masz egzamin praktyczny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 Od środy niby miały być więc pytam może ktoś już miał. Ja mam 2 lipca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 to masz jeszcze duzo czasu na przygotowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 Ja mam jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 ucz sie tej masy przecieki zawsze prawie sprawdzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 to zalezy od szkoły jak szkoła ma mało sal najpier maja egzamin praktyczny higienistki pozniej asystentki .Moja szkoła ma w jednej sali dla higienistek dla asystentek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 ja mam dopiero 2 lipca, ale w naszej szkole zaczynają się od jutra, chodzą słuchy, że może być wycisk masą alginatową i ekstrakcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach