Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 ja zastanawiam po sa kleszcze .Korzen tez wyjdze z wyciskiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 dla zmyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 czyli dobrze gadam ze dla zmyłki a ten wosk tez dla zmyłki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 coś musi być dla zmyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 rok temu były silkony dla zmyłki była masa alginatowa ,miska i szpatułka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 a te pakiety tez mi wydaje ze sa dla zmyłki.A tobie ?Wydaje ze dokumentacji bedzie ekstrakcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 Szkoda że dziewczyny nie piszą co było ja mam jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 czytaj uwaznie arkusz tam jest wszystko napisane.Napewno zdas.Niektorych szkołach mało kto miał dzis egzamin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 już nie napiszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 u mnie w szkole sa egzaminy dla asystentek od piatku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 Daj jutro znac jak tobie poszło na egzaminie. Na pewno zdasz .Tyko nie stresuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2018 Mi wydaje ze asystentek jest mało u mnie w klasie było tyko 7 osob jeszcze jedyna klasa w szkole.Niestety higienistek jest wiecej az było 3 klasy ktore zdaja egzamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 Dziewczyny mam!!przygotowany fartuszek na jutro, dzięki za wsparcie, a tak na marginesie te co mniał dzisiaj pewnie mówią niech się też męczą- trudno, trzymajcie kciuki !!! Odezwę się po egzaminie, nie jestem jak cała reszta!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 trzymam kciuki za ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 07 Napisano Czerwiec 28, 2018 Myślicie, że dziś będzie to samo zadanie egzaminacyjne co wczoraj? Podobno może być inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 A jakie było wczoraj? Bo jeszcze nikt nie napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 07 Napisano Czerwiec 28, 2018 Z tego co wiem to protetyka i wyciski, masa alginatowa i kęsek zgryzowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 Na gorum higienistek dziewczyny na bieżąco dzielą się informacjami, a u nas cisza. Gość2018 pisałaś, że miałaś zdawać wczoraj o 16 - napisz chociaż jakie było zadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 Sorry za literówkę oczywiście miało być forum :) No tak podobno wyciski ale konkretów nie znamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość88 Napisano Czerwiec 28, 2018 Dziewczyny od nas mają dzisiaj o 8:00, 12:00 i 16:00 tez dam wam znac co mialy bo sledze to forum i tez czekam na info. Ja mam praktyczny jutro o 8:00 i takze wam napisze co mialam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 Super :), wracasz mi wiarę w ludzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość88 Napisano Czerwiec 28, 2018 No właśnie widze że słabo tu z przekazem informacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 Bardzo słabo! Mam dzisiaj o 16 i Wam napiszę co było, a może wcześniej któraś napiszę jeśli u Was są od 8 , trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 Pisały pod jaką pracę protetyczną te wyciski? No bo od tego zależy co do technika wpisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 mozesz podac link do strony asystentki i higienistka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość88 Napisano Czerwiec 28, 2018 A wiec tak. I nas dziewczyny po praktycznym. Mialy wycisk z alginatu i kesek zgryzowy bez xhirurgii ale kleszcze lezaly dla zmylki. Te dziewczyny maily lyzke do brakow mieszanych w szczece. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 a na czym polega kęsek zgryzowy? co trzeba z nim zrobic jak nie ma palnika ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 Dzięki dobra kobieto ! :) Jak nie ma palnika to kęsek wkładasz do kubka z ciepłą wodą zeby go uplastycznić. To nie to samo co wzornik zwarciowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 co ja mam z tym keskiem zgryzowym zrobic wsadzic tylko do kubka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2018 co było w dokmentacjii ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach