Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt !

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie , gdyż wzięłam sobie karte kredytowa 3 tys żeby wkoncu wyrobić sobie zdolność kredytowa zaczęłam spłacać przed rozpoczętymi ratami , w czerwcu chce zabrać chłopaka na wyjazd i chciałabym wziasc z tej karty jeszcze 1,500 zł ale nie wiem czy tak można bo przecież karta była doładowana tylko na 3 tysiące , można starać się o druga karte. ? Nie piszcie mi ze popadnę w długi lub coś w tym stylu bo mnie to nie interesuje chce wiedzieć konkretnie czy można czy nie :) pozdrawiam

Gość Heniulek
Myślę, ze najlepiej udać się do banku i zapytać o zwiększenie limitu karty. Wiem, ze ludzie mają po kilka takich kart. Ale możesz też zobaczyć w jakiejś porównywarce kredytowej jak to wygląda i jakie są limity itp.

Gość gość
Karta kredytowa jak dla mnie jest droga. To takie koło które wciąż spłacasz i wybierasz a bank na Tobie zarabia. Jak już to lepiej sprawdzić w jakiejś porównywarce kredyt konsumencki i zaciągnąć, spłacić i mieć spokój a nie.

Gość Heniulek
Można zobaczyć z jakimi kosztami wiąże się taka karta na Finanse.Rankomat. I szczerze jestem za tym co mówi porzednik. Lepiej wziąć kredyt a nie kartę.

Gość gość
na tym forum to nie można normalnie zrobić wątku, bo wklejają wpisy ze spamem. A gdzie najtańsze konto bankowe jest?

Gość Heniulek
No na Finase Rankomat jest też porównywarka kont i lokat więc tam zobacz. Ja z tej porównywarki często korzystam.

Gość gość
Na https://finanse.rankomat.pl/ pokazuje, że najlepsze konto bankowe bez opłat ma NestBank, czy ktoś ma tam konto? Czy faktycznie jest darmowe?

Gość Heniulek
Tak się składa, ze moja żona ma tam konto. I faktycznie jest darmowe. Ma też darmowe konto oszczędnościowe w koncie i darmowe wypłaty z bankomatów. Jest zadowolona.

Gość gość
ja mam w nest banku walutowe konto też za darmo.

Gość Heniulek
Też teraz widzę, że walutowe jest darmowe i tylko w tym banku. jednak takie porównywarki jak Finansowy Rankomat są pomocne.

Szanowny Panie, dziękuję za wspomnienie o ofercie Nest Konta w Nest Banku. To faktycznie darmowe konto bankowe, a w jego ramach za darmo oferujemy: założenie i prowadzenie konta, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów , wydanie i używanie jednej karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto można otworzyć na kilka sposobów: przelewem (wystarczy wykonać przelew, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut); poprzez Kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy podpisać dostarczoną umowę); w oddziale (wystarczy złożyć wniosek online, a następnie udać się do oddziału, aby podpisać umowę) lub w oddziale stacjonarnym banku. Można także złożyć wniosek za pomocą infolinii, a podpisanie umowy następuje w oddziale stacjonarnym banku. Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl

Szanowny Panie, dziękuję za zaufanie ofercie konta walutowego Nest Konto Waluta. To konto, w którym otrzymuje się wygodny dostęp do swoich środków z dowolnego miejsca na świecie. Wykonując przelewy krajowe i zagraniczne, wypłacając środki z dowolnych bankomatów i płacąc kartą za darmo, unika się kosztów przewalutowania. Otwarcie i prowadzenie Nest Konto Waluta oraz wydanie i używanie pierwszej karty płatniczej oferujemy za 0 zł. W ramach konta otrzymuje się ponadto Kartę Visa, która dostępna jest w trzech walutach (EUR, GBP, USD) oraz akceptowana niemal na całym świecie (z ograniczoną akceptowalnością w krajach europejskich z lokalnymi systemami płatniczymi). Konto można założyć na stronie internetowej banku, w aplikacji mobilnej lub w oddziale banku. Szczegóły tego konta znaleźć można na stronie banku: https://www.nestbank.pl/indywidualny/konta/nest-konto-waluta.html Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Opiekun Klienta Nest Bank nestbank.pl

Gość fantom123
Pytaj w banku Raiffeisen o kredyt gotówkowy na dowolny cel. oprocentowanie 4,99% a spłacać można nawet 8 lat.