Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakompleksiona gownarzeria mnie obraza

Polecane posty

Gość gość

Lubię się fajnie, stylowo ubrać, z wyglądu jestem atrakcyjna, faceci się za mną oglądają. Mam swój styl i tyle, co wkurza niektóre małolaty. Bardzo często idą z/do pracy mam słuchawki na uszach ale muzyka nie jest ustawiona za głośno dlatego słyszę o czym ludzie rozmawiają gdy przechodzą obok mnie. Często właśnie takie gowniary oceniają mój wygląd: „ patrz jak się wystroiła, pewnie idiotka z instagrama” albo „ ciekawe kogo ma za sponsora ze kupuje jej takie rzeczy”. Takich docinków w moja stronę jest więcej. Czasami mam ochotę odpyskowac takiej gówniarze ale nie chce robić scen na środku ulicy.

Gość gość
To jak ty łazisz ubrana, skoro wyglądasz na idiotkę z insta?Wywalasz dupę i cyce, a potem się dziwisz, że biorą cię za kurwiszona.

Gość gość
Naprawdę przejmujesz się komentarzami g****azerii? Aha.

Gość gość
jestem ciekawa co na to odpiszą ludzie, którzy mają opinie w stylu "lubie poznawać nowych ludzi", "lubię ludzi" Ja się pytam za co lubić ludzi? :DDD Lubić sie powinno tylko wartościowych. A nie takie głupie slogany "lubie ludzi" Ludzie to wredoty. A mniejszośc to wartościowi.

Gość gość
I dodam, ze to jest po prostu zazdrość babska, same nie maja odwagi sie tak ubrać, a pewnie by chciały. Taki sam schemat jak w szkole próbuja "zagryźć" najładniejszą w klasie robiąc jej zła opinię. Zazdrość. Fajnie by było jakby wszyscy się ubierali jak chcą. Nie wierzę, że wszyscy w Polsce tak kochają szary i czarny. Ja bym się ubierała bardziej kolorowo, ale na tym szarym tle nie chce się wyrózniać.

Gość gość
Nie przejmowalabym sie tym. Tez spotykam sie z tym, ze jak ide ulica to roznie komentuja moj styl. A to, ze sie ogladaja to juz norma. Ale tak juz jest. Jak nie chcesz zwracac na siebie uwagi to ubierz sie w dres i bedziesz miala spokoj.

Gość gość
gość dziś A Ciebie za co obgadują?

Gość gość
14.09 tak jak pisałam mam swój styl, lubię się ubrać w ciuchy o jasnych, ciepłych kolorach, w końcu jest wiosna a za rogiem lato, nie będę chodzić ubrana szaro-buro. Do tego nosze dodatki np. Naszyjnik z korali, bransoletki, tego typu rzeczy. Dobrze się w nich czuje