Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość  80

Czy 38 letni mężczyzna ma jeszcze szanse ułożyć sobie życie?

Polecane posty

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
To każdy musi do 38 znaleźć miłość? To jak mam 30 to mam teraz 8 lat nie zarabiać tylko chodzić na randki? xxx Przystojni mężczyźni łączą jedno i drugie :)

Gość gość
Ma szansę ułożyć jeśli nie jest prawniczkiem, ma jakieś randkowania chociaż za sobą i współżycie, ma chociaż te 180 wzrostu, średni wygląd i w miarę dobre zarobki- kobiety te dobrze zarabiające też biedaków nie chcą. Inni muszą liczyć na rozwszeszczane samotne matki :)

Gość gość
Opowiadam z własnej obserwacji. Mój starszy już wujek, właśnie poznał kobietę, z którą chce wziąć ślub ale tu uwaga ! .... Od razu oznajmiam, że się na tym nie znam poznał ją na jakimś spotkaniu osób należących do odnowy w duchu świętym, czy czymś podobnym, na pewno chodzą często do kościoła. Nie mam pojęcia co to jest dokładnie. Na pewno są to katolicy.

Gość gość
Ten wujek ma teraz prawie 40 lat.

Gość gość
Masz szansę ale jej nie spieprz.I nie umawiaj się z kobietami poniżej 30 lat.Nie niszcz im życia :)

Gość gość
Kobiety i bachory wpedza cie szybciej do grobu a tam chyba ci sie nie spieszy. Wiem co mowie. Lepiej byc samemu. O ile chcesz dluzej pozyc. Tylko nie wiem w sumie po co, zycie to ogolnie gowno bez sensu.

Gość gość
Kolego jestem w twoim wieku,nie mam twarzy amanta filmowego,wysoki też zbytnio nie jestem a mimo to poznałem niedawno fajną babkę i może coś z tego będzie.

Gość gość
ja nigdy nie związał bym się z taką, z dzieckiem

Gość gość
ma, czemu nie

Gość gość
jak masz kasę, wygląd i pozycję społeczną ułożysz sobie życie z jakąś ekstra 25 latką nawet po 50tce. w innym przypadku możesz co najwyżej liczyć na rozwódkę z trójką bachorów żyjącą z alimentów i rozstępami po ciążach.

Gość gość
42 lata, wdowiec, poznalem fantastyczna kobietę lat 29 wszystkie karty jeszcze nie odkryte.

Gość gość
o wszystkim decyduje kasa. Im większa jest u faceta tym on ma więcej mozliwości u kobiet. Jak jest milionerem to może mieć i o 40 lat młodszą, i ją zapłodnić też.

Gość gość
Ale piep...cie bez sensu, oczywiście, że może sibie ułożyć życie! Co to jest dla faceta 38 lat?! Jeszcze młody i dzieci zdaży odchować.

Gość gość
Autorze, jeżeli nie jesteś nieśmiały i podstawy w kontaktach damsko męskich/całowanie, pieszczoty/już kiedyś zaliczyłeś to łatwiej Tobie będzie poderwać kobietę niż temu, kto nigdy się nie całował gdyż osoba z doświadczeniem jest pewniejsza siebie niż ktoś kto nigdy nie całował kobiety. No i pracę musisz mieć gdyż facet w twoim wieku bez pracy i kasy wielkich szans na kobietę nie ma.