Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Praca w handlu powinna być uczciwiej wynagradzana

Polecane posty

1500zł netto to są biedaczne ochłapy i więcej kosztuje w PL utrzymanie więźnia w ZK 🖐️ 2500zł netto to minimum

Gość gość
przecież ty lebiodo w handlu nie pracujesz :D hahahha nie dośc że pedał to jeszcze tuman hahahah

Gość gość
hahha sprzedawczyk w sklepie to nie handlowiec pacanie :D ty jesteś zwykłym pracownikiem niewykfalikowanym, ty nie pozyskujesz nowych klientów, nie opracowujesz strategii handlowych , nie zajmujesz się wdrażaniem nowych produktów :P

Gość gość
A dlaczego tłuk bez wykształcenia ma niby zarabiać więcej w pracy, do której nie są wymagane żadne kwalifikacje?

To co, ja już nie mam prawa żyć jak człowiek, tylko mam wegetować jak roślina? Życze Ci żebyś nie miał/a kogo zatrudnić w tym Twoim sklepie do układania tego Twojego "nowego produktu" i żeby nie miał kto go kupować. Zobaczymy jak dlugo pociagniesz. Pewnie zwiejesz na Zachód jak reszta polaczków-kozaczków-sprzedawczyków. Założe sie tez ze wcale nie korzystasz z wlasnej, ale cudzej mysli i pracujesz dla jakiegos Zachodniego koncernu bo Cie nie stac na tą "myśl" bo jej nie masz 🖐️ tylko wykute regułki i mysl shcmetami.. I kto tu jest sprzedawczykiem?

Gość gość
Trzeba było własny sklep otworzyć. :)

Gość gość
Do takiej bezmózgiej pracy jak sprzedawca w sklepie zawsze się ktoś znajdzie i dlatego ta praca jest niskopłatna, bo to robota dla matołów :D

Gość gość
Masz 1500 się ciesz ja robię sklep allegro i w tym miesiącu 300 zł póki co...

gość dziś Twierdzisz więc że praca na budowie robotnika jest "mózga" bo zarabia np. 2x wiecej? A co z urzednikami w urzedach pracy lub urzedach gminy, oni też są "bezmózgimi" bo zarabiają 1500zł choć siedzą calymi dniami za biurkiem wykonujac prace umysłową? znam informatyka po studiach co rpacuje w urzedzie miasta i tyle tez zarabia, jest dla Ciebie bezmózgi bo nie ma kwalifikacji do lepszej pracy? gość ma mgr.

Gość gość
Gdybyś nie był matołem, to byś został budowlańcem albo urzędnikiem :)

Gość gość
dziś ja w tamtym roku zarobiłem 10000 a w tym idzie jak kreew z nosa ale i tak jestem zadowolony, roboty godzina dziennie a czasami wcale

Gość gość
dziś u mnie jeszcze z lokat wpadnie matka jakąś darowiznę zrobi i nie mam co narzekać na tamten rok, praca to też koszty tylko pozornie masz 1500, musisz kupić ubrania dojazdy jedzenie woda, ja te 10000 odlozylem