Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie(głównie mężczyźni) w dzisiejszych czasach to jednak perfidne qrwy

Polecane posty

Gość gość

Będąc w związku myslą o zostawieniu drugiego człowieka po niezmała 15 latach. Konkretnie to stary chuuj lat 38 myśli ze wygląda na 25 lat, bo tak mu ktos tam powiedział i chwali sie swojej partnerce. Chuuj mu w anal, pedau je)bany. Gołodu)piec pier)dolony - nie pasuje mu stabilizacja? To ja go pierwsza zostawie. NIech sie dorabia w wieku 40 lat ku)rwa i se przygarnie jakiegos kocmołucha i pasożyta brudnego w wieku 28, a ode mnie w kopa w ryja na rozpęd

Gość gość
Pewnie będzie mu strasznie żal jak będzie zostawial taka kobietę jak Ty.

Gość gość
Ja to on, ona to ja, my to oni, razem tworzymy moc.

Gość gość
Hahaha rynsztok autorko rynsztok co za słownictwo, niedziwne, że woli inną

Gość gość
Ja go w sumie z chęcią zostawie, jakby co. NIgdy nie bierzcie faceta zodiakalnego raka, bo was zasra nudą i fochami wiecznie chimeryczny i w sumie tępy chuuj.

Na poki co trafiam na samych takich wiec wnioskuje ze wiekszosc taka jest, znak zodiaku nie ma tu znaczenia heh 🖐️

Gość gość
gość dziś x Tępy ośle, ze słownictwem ślubu sie nie bierze. Czepiasz sie kompletnie nieistotnych rzeczy.

Gość gość
Faceci raki, panny, Koziorożce to mameje, kryptogeje i pacany, lwy i barany głupole. Pozostale 7 znakow jest ok

Gość gość
Generalnie to faceci spod raka sami nie wiedzą, czego chcą. To są takie rozedrgane pi7dy, zawsze w du)psko miłe - no ajak w du)pe miły to i taki kocmołuch ze wsi co du)py nie umyje przed wyjsciem to na taka mameje poleci... a zebyscie wiedzieli jaki oni mają syf w mieszkaniu...syf to jest mało powiedziane... jedna wielka je)bana malaria (mieszkanie nadajace sie do malowania, meble z prlu po mamusi, lazienka tez pamietajaca czasy prl-u) nie lubią sprzątac, lenie je0bane calymi dniami tylko potrafią snuć jakies plany nierealne ale gówna z drogi nie zepchnie tylko je omija.

Gość gość
haha, zayebisty opis :D:D:D

Gość gość
to po co z nim byłas? a faceci, wiadomo, zawsze latają za młodszymi, nawet jak sa głupie i łatwe, wulgarne (ostatnio spotykam fanów wulgarnych pijaczek z tatuażami, chyba one się im kojarzą z łatwym seksem) te mądrzejsze młodsze nie pójdą z dziadem tylko z rówieśnikiem on już zdradził czy ci mówi, ze chce być wolny jak ptak?

Gość gość
Takim tematem i stwierdzeniami, wystawiłaś sama sobie opinie.