Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tolerujecie jehowych ? bo ja nie...drażni mnie ich widok na ulicach

Polecane posty

Gość gość

dlaczego walczy sie z roznymi sektami ale ta najwieksza SEKTA dziala i werbuje na ulicach i nikt z tym nic nie robi, te ich uśmieszki, wspolczucie, dobroć...a naprawde to psychomanipulacja, masowe g***ty, pedofilia powszechna ohyda

Gość gość
Ich ktoś zmusza do tego?

Gość gość
maja obowiazkowe 'głoszenie słowa bozego' stoja z tymi ksiazkami i ulotkami a inni laza po domach i chca rozmawiac o ''bogu''

Gość gość
Ludzie i religie mnie nie drażnią ale drażni mnie pukanie drzwi i nachalność.

Gość marawstala
Mam koleżankę tej wiary, ale powiedzialam jej ze na tematy religijne nie będziemy gadaly i powiedziała, ze ok. : )

Gość gość
Tak wkurza mnie że ciągle zaczepiają na chodnikach, placach zabaw, w parkach, nawet na przystankach rozstawiają takie półki z gazetkami i zagadują każdego. A jeszcze bardziej mnie wkurza jak co tydzień dzwonią do drzwi że chca porozmawiać, a jak im się nie otworzy to pchają te gazetki do skrzynki

Gość gość
Bo tu chodzi o to żebyście się nawrócili. Wtedy pójdziecie do nieba. No, ale jak nie chcecie to Ok. Pójdziecie prostą drogą do piekła. Wolna droga!

Gość gość
Bo tu chodzi o to żebyście się nawrócili. x to wy jehowici poiwnniscie się nawrocic, katolicyzm czy islam w porównaniu z wami to śmiesznie niewinne religie, w internecie i prasie sa setki wyznan byłych jehowitów, dręczonych po odejściu, prześladowanych, stalich w pełnej odsłonie, nawet rodzina takich ludzi się od nich odwraca, masowe ukrywanie zboczeń, alkoholizm wsrod jehowych jest powszechny, starsi w waszych zborach toleruja to dopki pijecie, g****icie i molestujecie dzieci w czterech scianach i nie zglaszacie tego na policje, do mediów. cala ta organizacja jest sekciarska te sale krolestwa, te cyrki na stadionie narodowym - zastanawiam sie kto pozwala by na stadionie - n - a - r- o- d - o - w -y - m - organizowac takie zjazdy masonskie

Gość gość
To zamknij oczy katolu .

Gość gość
Przecież i tak do nieba pójdzie określona liczba osób więc po co się stracie skoro miejsca dla wszystkich nie starczy? Poza tym tylko p******y człowiek poświęci życie dziecka wierząc że przetoczenie krwi to zło. A jak tam orgie w waszym królestwie?

Gość gość
Zazdrościsz katolu że nie masz z kim . Ty stulejarzu .

Gość gość
Masz mnie. Mogę wpaść?

Gość gość
Mnie tez w*****a to sprzedawanie Boga.